reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja już nie mogę w tej robocie wytrzymać!! :p :p :p puchną mi nogi od tego siedzenia ciągle w jednej pozycji, jest duszno i wogóle do dupy!! na szczęscie już niedługo L4!

reklama
EDI spóźnione ale szczere życzenia..

wróciliśmy znad morza.. Ania własnie w piątek skończyła dwa lata.. wszyscy bardzo to przeżywaliśmy i robiliśmy małe kinder party nad morzem..

a wczoraj urodziła moja siostra.. na razie jest wymęczona i obolała, ale maluch cudeńko.. a jaki wielki 4200 i 60 cm.. olbrzym.. a siłami natury urodziła.. dzielna ta moja siostra :D

Jeszcze raz dziękuję za wszelkie życzenia urodzinkowe ;D
Aga nieźle się twoja siostra musiała umęczyć.Dobrze,że dzidzia duża i zdrowa ;)

Witajcie Mamuśki.
Urlop mielismy cudowny i pogoda wspaniała nad morzem była a upału jednak tak się nie odczuwa nad wodą. Troszkę sie poopalaliśmy i teraz mamy piekną karnację.
Wiecie co Wam powiem normalnie na plaży pełno babek, które intensywnie korzystają z solarium - Boże jak one paskudnie wyglądają teraz, nie mówiąc już co stanie się z ich skórą za pare lat. Z wszystkiego trzeba korzystać ale z umarem!

U mnie naszczęście jeszcze nie pojawił sie problem opuchniętych nóg ale teraz chodzę tylko w moich wygodnych klapeczkach kupionych specjalnie na okazję ciąży.

Upał niestety mi doskwiera i brakuje mi tej morskiej bryzy.

Dziś mam troszkę załatwianka bo musze jechać z autem na przegląd tech. ale przy okazji pewnie zaliczę jakieś zakupki (napewno muszę kupić Krzysiowi buciki no i może coś sobie zakupię - jakiś ciuszek - no i oczywiście dla dzidzi coś w końcu trzeba kupić - mam już dwa kąpleciki śpioszki i kaftani ki i jeszcze same śpioszki - ja kupuje wkolorach neutralnych)

Pozdrawiam i życzę miłego wtorku

Dzień dobry wszystkim :) I znów od rana nic mi się nie chce :( chyba też jednak od lipca na zwolnienie się udam :( Od rana niemiłosierny upał panuje, wytrzymać ciężko. Miłego dzionka Mamuśki

Ja również witam wszystkie mamusie w ten wtorkowy ranek!! ja odliczam dni do zwolnienia bo już nie mogę do tej roboty :p :p dzis znowu do 16.00.

Pozdrowienia

Mycha, ja tylko do 15 ale nie wiem jak dziś tu wytrzymam... wszystko mnie drażni...wogóle to najchętniej cały dzie bym z łóżka nie wstawała. W dodatku z Mężulkiem się z lekka "spięłliśmy", ale dziś po prayc pewnie już będzie oki. Na szczęście wczoraj u ginki wyszło, że wyniki mam w miarę dobre, a w brzuszku noszę Małego Akrobatę :) Całą wizytę pilnie ćwiczył zakładanie nóżek na głowę lub też ramionka i nie dał się przy okazji zmierzyć. Ale za to wiem, że waży ok. 1 kg :) Czekamy na Ciebie nasz Mały Akrobato :0

reklama
Dziewczyny, ja was i tak podziwiam, że do tej pory wytrzymałyście w pracy. Ja już w marcu odmierzałam dni, kiedy na zwolnienie pójdę, ale ja to leniwa strasznie jestem ::)

Do góry