reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
A ja jakos jeszcze daje rade w pracy. Szefowa bardzo o mnie dba jak i reszta ekipy i nie pozwalaja mi sie przemeczac no i co najwazniejsze czas mi szybciej leci i nie mysle o głupotach :) Chociaz jak wychodze to mam zanik kostek :) Upał strasznie meczy wiec jak wracam do domciu to troszke przed komputerkiem posiedze i padam jak pies Pluto ;D

Margolisku czekamy na wiesci :)

Hej! Dzieci super! Moje wiercipiętki! Dalej wszystko wskazuje na chłopca i dziewczynkę i mają już uwaga ..... po prawie 1300g! Szyjka się nie otwiera, płyny owodniowe w normie, wszystkie narządy na miejscu i serca mocno biją! Ułożone są w poprzek brzucha po lewej mają główki a po prawej nogi. Cięko na usg już sięczegoś dopatrzeć bo straszna tam plątanina ale jaka słodka! Gdyby nie te diabelne bakterie w moczu to by była pełnia szczęścia! :) :) :)

Mycha pytałam gina o podawanie teraz tej szczepionki apropo konfliktu serologicznego. Powiedział, że już w zasadzie nie ma się nad czym zastanawiać bo wycofano ją z ogólnego dostępu i stosuje się ją tylko wyjątkowo i tylko gdzieś w zamkniętych placówkach i nie wiadomo co dalej z nią będzie.

Margolisku przede wszystkim cieszę sie że bobaski rosną zdrowo i wszystko jest OK!! ;)

A co do tej szczepionki !hmm tzn ze podaj nam ja dopiero po porodzie? :)

mycha12 pisze:
Margolisku przede wszystkim cieszę sie że bobaski rosną zdrowo i wszystko jest OK!! ;)

A co do tej szczepionki !hmm tzn ze podaj nam ja dopiero po porodzie? :)

Tak jak okarze się że dzieci mają grupę krwi po tatusiach...

Dzień dobry wrześniowe Mamuśki :) Po wczorajszym ciężkim dniu(bóle brzuszka, twardnienie, siódme poty i nieprzespana nocka) czujemy się dziś w miarę oki Pogoda nadal dokucza,ale co tam jakoś damy radę.Miłego dzionka wszystkim

Witam.

Oj tak, upał jest niemiłosierny (jak dla mnie). Zaraz po śniadanku wybieram sie po zakupki a potem zakamufluję sie gdzieś w chłodzie z Krzysiem i może jakoś przetrwamy ten dzionek.

Pozdrawiam i miłego dnia :)

witam ;)
ja tez na "spacery" wybieram ranki,bo wtedy jeszcze tak nie grzeje.A dziś w nocy spałam troszkę lepiej bo wyjęłam taką wieeeelką poduchę ;D i śpię nago ;D
a dziś znowu upalnie :p

reklama
Edi, nago toj a już śpię od tygodnia ;) Ale i tak jakoś gorąco mi ciągle.Mamę ostatnio to trochę "przeraziło", stwierdziła że jak zamieszkałam sama z Mężem to się jakaś "zboczona" zrobiłam :) A ja tak przecież tylko dla ochłody, nie po to żeby trochę pokusić.... ;)

Do góry