reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

reklama
Wiecie co, mój syn albo nie lubi kościoła,albo wręcz przeciwnie :D tak dzisiaj fikał,że nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić :laugh: a siedziałam jak stara "luzara" ;D

Edi, ja mam dokładnie to samo - i w tej i w poprzedniej ciąży. Chyba organy albo głośny śpiew tak wpływa. W ogóle jak jest głośno to mój dzidziuś strasznie wierzga. Chyba nigdy się nie dowiemy czy to z radości czy z nerwów :)

Ja wlasnie skonczylam lezakowac po obiadku,teraz zrobilam sobie popcorn i wlaczam radyjko,bo od 18 zaczyna sie transmisja meczu zuzlowego - nasi dzis jezdza w Gnieznie,a ja niebardzo mialam jak sie tam dostac,wiec pozostaly mi tylko fale radiowe. :p ;)

A ja dziś już padam. Po wizycie u mamy w szpitalu mąż zabrał mnie na lody i zjadłam 8 gałek z polewą truskawkową. Super było!

A u nas na Śląsku wczoraj wieczorem przeszła burza z piorunami. Oczywiście (jak to ostatnio często bywa) zerwało nam sieć i nie działał net. Tymczasowo mąż coś pokombinował i mamy.

Dzisiejszy dzionek by super. Wstalismy dopiero po 11.00 (ale to tez dlatego ze bylismy wczoraj do późna u znajomych)
Po obiadku wylegiwanie w ogrodku na lezaczkach, gazetki, kawka itp potem wyciąglam męża na lody. Teraz pojechał po jakis fajny film do wypozyczalni. Ale fajnie nam mija ten weekend! :)

Jeszcze na samą myśl że tylko przede mną dwa tyg. w robocie i zwolnienie to tak się cieszę!!!! :) :)

Miłego dzionka mamuśki!

A ja juz na nozkach. ;) Jem sniadanko i pije kawusie. :D Kurde,4 dni wolnego zrobilo swoje. Wieczorkiem zasnac nie moglam,a teraz jakos mi tak nieco slabo. :( Mam nadzieje,ze w pracy mi to minie...

Milego dzionka Dziewczynki i Brzucholki! :-*

Agutka/color], ja mam dokładnie tak samo.Po tych czterech dniach leniuchowania jakoś dziś kiepsko się czuję. W nocy nie mogłam usnąć, a teraz jakoś słabo się czuje, w drodze do pracy zaczęlo mnie niemiłosiernie w boku kłuć, a teraz w pracy jakoś nie mogę sobie miejsca znaleźć.Ale pewnie po południu nastrój i humorek będzie lepszy,bo o 16 idę Synka popodglądać :)

reklama
Mycha, jutro z ranka na pewno podzielę się wymiarami Maluszka (baaaardzo ostatnio ruchliwego) i moimi - jak mnie nie załamią ;) Póki co wg domowej wagi jestem na 0,5 kg na minusie w porównaniu do ostatniego ważenia u ginki,ale kto wie może moja waga "oszukuje" :)

Do góry