reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Dzięki dziewczyny! Staram się trzymać dzielnie... :)

Edi! To wszystkiego najlepszego!!! mnie to czeka w listopadzie... :)

reklama
Edi witaj po przyjeździe!! no i wszystkiego naj naj z okazji urodzinek! ;) :laugh:

Aga Mazury jeśli chodzi o moczenie nóg w zimnej wodzie to ja wczoraj nie wiedziałam juz co mam ze soba zrobić! nie wiedziałam gdzie wsadzić za przeproszeniem te nogi a faktycznie moczenie nóg pomaga sie poczuć lepiej ale opuchlizna nie schodzi, nie wiem co można by jeszcze w tej sprawie zrobić?! :p

Aha i dziewczyny przypominam dla zainteresowanych że o 15.00 na programie TVN style leci programik mamo już jestem - dzis będzie min o wózkach ;)

Edi!!!
2758lx.gif

Ja dzis po raz kolejny bylam na zakupkach w poszukiwaniu stroju kapielowego i ... oczywiscie nic nie znalazlam. :mad: A wyjazd nad jeziorko zbliza sie nieublagalnie. :p Ale za to kupilam sobie sliczna bielusienka bluzeczke,taka lniana,z wiazanymi rekawkami i przy szyjce i sukieneczke dla Zuzi taka jeansowo - sztruksowa kolorowiuska z kwiatuszkami,no i tez dla Niej takie bieluskie paputko - butki - bede miala juz nawet do chrztu,hihihi.;D

Sto lat Edi wszystkiego naj naj no i oczywiscie spełnienia wszystkich marzen
:-*

Ja dzis tez byłam na zakupkach kupiłam Juleczce troche ciuszków chociaz teraz to przewaznie wszystko na lato. no i zaszalałam kupiłam sobie bluzke ciazowa :) kurcze tylko ceny ubran dla ciezarnych to normalnie oczy wychodza skad oni je biora??
Pozdrawiam w ten słoneczny piekny dzionek :)

Edi, wszystkiego najlepszego!

Ja też dziś byłam na zakupach, ale sobie nic nie kupowałam, tylko same prezenty, m. in. dla mojej Julki, która lada moment skończy 4 lata :)

Dzieki kobietki za życzonka ;)
Ja wlaśnie wróciłam z pysznego obiadku i zakupów.Chciałam żeby mąż kupił mi Kłapouchego,który mówi,ale jak zobaczyłam cene to zwątpiłam :p

Łoo i znowu pospalam. :D Przytulilam sie do Albusi i chyba ze 2 godzinki pochrapalam. :p
Widze,ze dzis zakupowy dzien. :D
W ogole pocielam jakies stare jeansy rozciagliwe,w ktore jeszcze o dziwo wcisnelam moje udka :p i stara bluzke elastyczna,dokupilam gumke i mama mi z tego wszystkiego zrobi ciazowe rybaczki hehe. :D Juz sie ich docekac nie moge! ;D

A teraz namietnie poszukuje czegos slodkiego w domku. ;D :p

Ogladałam ten programik co Mycha pisała na TVN style ale niestety pod sam koniec bo o wózkach sie dowiedziałm tylko jakie kółka sa najlepsze :( Wiec za duzo sie nie naogladałam, ostatnio wogóle jak włacze tv to zaraz mi sie spac chce ;D

Faktycznie Nadziu dużo nie pokazali o wózkach ale program był fajny o tyle że położna mówiła co zabrać do szpitala a lekarka jaki to poród wywoływany itd

reklama
Szkoda bo myslałam ze cos powiedza na temat wagi firmy jaki wybrac czy sama gondole czy ten wielofunkcyjny ehh trudno :)
No i szkoda ze nie ogladałm o tym co zabrac ze soba do szpitala.
Ale moze bedzie powtórka ;D
Cos sie kurcze zachmurzyło w tej Warszawie bo głowa strasznie mnie boli :(

Do góry