reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Edi witaj po przyjeździe!! no i wszystkiego naj naj z okazji urodzinek! :laugh:
Aga Mazury jeśli chodzi o moczenie nóg w zimnej wodzie to ja wczoraj nie wiedziałam juz co mam ze soba zrobić! nie wiedziałam gdzie wsadzić za przeproszeniem te nogi a faktycznie moczenie nóg pomaga sie poczuć lepiej ale opuchlizna nie schodzi, nie wiem co można by jeszcze w tej sprawie zrobić?!
Aha i dziewczyny przypominam dla zainteresowanych że o 15.00 na programie TVN style leci programik mamo już jestem - dzis będzie min o wózkach
Aga Mazury jeśli chodzi o moczenie nóg w zimnej wodzie to ja wczoraj nie wiedziałam juz co mam ze soba zrobić! nie wiedziałam gdzie wsadzić za przeproszeniem te nogi a faktycznie moczenie nóg pomaga sie poczuć lepiej ale opuchlizna nie schodzi, nie wiem co można by jeszcze w tej sprawie zrobić?!
Aha i dziewczyny przypominam dla zainteresowanych że o 15.00 na programie TVN style leci programik mamo już jestem - dzis będzie min o wózkach
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Edi!!!
Ja dzis po raz kolejny bylam na zakupkach w poszukiwaniu stroju kapielowego i ... oczywiscie nic nie znalazlam. A wyjazd nad jeziorko zbliza sie nieublagalnie. Ale za to kupilam sobie sliczna bielusienka bluzeczke,taka lniana,z wiazanymi rekawkami i przy szyjce i sukieneczke dla Zuzi taka jeansowo - sztruksowa kolorowiuska z kwiatuszkami,no i tez dla Niej takie bieluskie paputko - butki - bede miala juz nawet do chrztu,hihihi.;D
Ja dzis po raz kolejny bylam na zakupkach w poszukiwaniu stroju kapielowego i ... oczywiscie nic nie znalazlam. A wyjazd nad jeziorko zbliza sie nieublagalnie. Ale za to kupilam sobie sliczna bielusienka bluzeczke,taka lniana,z wiazanymi rekawkami i przy szyjce i sukieneczke dla Zuzi taka jeansowo - sztruksowa kolorowiuska z kwiatuszkami,no i tez dla Niej takie bieluskie paputko - butki - bede miala juz nawet do chrztu,hihihi.;D
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Sto lat Edi wszystkiego naj naj no i oczywiscie spełnienia wszystkich marzen
:-*
Ja dzis tez byłam na zakupkach kupiłam Juleczce troche ciuszków chociaz teraz to przewaznie wszystko na lato. no i zaszalałam kupiłam sobie bluzke ciazowa kurcze tylko ceny ubran dla ciezarnych to normalnie oczy wychodza skad oni je biora??
Pozdrawiam w ten słoneczny piekny dzionek
:-*
Ja dzis tez byłam na zakupkach kupiłam Juleczce troche ciuszków chociaz teraz to przewaznie wszystko na lato. no i zaszalałam kupiłam sobie bluzke ciazowa kurcze tylko ceny ubran dla ciezarnych to normalnie oczy wychodza skad oni je biora??
Pozdrawiam w ten słoneczny piekny dzionek
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Łoo i znowu pospalam. Przytulilam sie do Albusi i chyba ze 2 godzinki pochrapalam.
Widze,ze dzis zakupowy dzien.
W ogole pocielam jakies stare jeansy rozciagliwe,w ktore jeszcze o dziwo wcisnelam moje udka i stara bluzke elastyczna,dokupilam gumke i mama mi z tego wszystkiego zrobi ciazowe rybaczki hehe. Juz sie ich docekac nie moge! ;D
A teraz namietnie poszukuje czegos slodkiego w domku. ;D
Widze,ze dzis zakupowy dzien.
W ogole pocielam jakies stare jeansy rozciagliwe,w ktore jeszcze o dziwo wcisnelam moje udka i stara bluzke elastyczna,dokupilam gumke i mama mi z tego wszystkiego zrobi ciazowe rybaczki hehe. Juz sie ich docekac nie moge! ;D
A teraz namietnie poszukuje czegos slodkiego w domku. ;D
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Ogladałam ten programik co Mycha pisała na TVN style ale niestety pod sam koniec bo o wózkach sie dowiedziałm tylko jakie kółka sa najlepsze Wiec za duzo sie nie naogladałam, ostatnio wogóle jak włacze tv to zaraz mi sie spac chce ;D
reklama
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Szkoda bo myslałam ze cos powiedza na temat wagi firmy jaki wybrac czy sama gondole czy ten wielofunkcyjny ehh trudno
No i szkoda ze nie ogladałm o tym co zabrac ze soba do szpitala.
Ale moze bedzie powtórka ;D
Cos sie kurcze zachmurzyło w tej Warszawie bo głowa strasznie mnie boli
No i szkoda ze nie ogladałm o tym co zabrac ze soba do szpitala.
Ale moze bedzie powtórka ;D
Cos sie kurcze zachmurzyło w tej Warszawie bo głowa strasznie mnie boli
Podziel się: