reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Ja wczoraj chodziłam troszkę po mieście z mężem póki napuchniete stopy jeszcze dawały radę....nic nie kupowałam, chciałam się zorientować w cenach ubranek...i czy np. na allegro jest taniej czy drożej niż w sklepach bo ten rodzaj zakupów ostatnio najbardziej mi odpowiada...wiem jedno wózka dla moich chłopaków u mnie nie dostanę (nawet zamówić nie mogę :-[ ) musze udać się do Olsztyna....

...dziś byłam na grillu, jadłam pieczone ziemniaczki (bo nie jadam mięcha)...pilnowałam moje 3 psiaki...i puchłam...:( teraz chociaż u nas spadł deszcz....we wtorek jak pojadę do szpitala w sprawie cukrzycy ciążowej to zapytam mojego gina co można z tym puchnięciem jeszcze ewentualnie zobić...

reklama
Dziewczynki,tu macie wszystko o tym puchnieciu nozek... Jak sobie z tym radzic. :)   http://www.maluchy.pl/artykul/87

3. Innym objawem w tym okresie mogą być obrzęki, pojawiają się one najczęściej, gdy długo przebywasz w jednej pozycji.
- korzystaj ze zdrowej, zrównoważonej diety,
- nie ograniczaj ilości wypijanych płynów,
- regularnie rób badanie moczu,
- odpoczywaj, kiedy tylko się da z nogami uniesionymi do góry,
- noś wygodne obuwie na 2,5 - 4 cm obcasie.

Dobrze,ze mi ta chlodna woda z sola pomaga. :)

Dobrej nocki! :D

EDI, rownież przesyłam gratulacje z okazji 30- tki, duzo zdrowka i 100 lat ( mnie niedługo też to czeka, hihihih :D )

widzę że 30 przeważaja na naszym forum :) ja skończyłam 30 2 tyg. temu :) ale jakos wcale sie na tyle nie czuję. Kiedyś pamietam myślalam zę jak sie ma 30 to juz sie jest starym prykiem a teraz - no cóż punkt widzenia w zależności od patrzenia ;)

reklama
Do góry