reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Justynko przede wszystkim witaj po długiej nieobecności!! ;) jeśli chodzi o mnie to ja na USg byłam zdecydowanie wiecej razy niż 2, ale nie każda przyszła mama chce no w ciązy mieć tyle razy USG ;) a w którym jesteś tygodniu ciązy??? mnie lekarz powiedział o płci już w 20 tyg.!! ;)

Pozdrawiam

Aha i chciałam jeszcze powiedzieć że też mamy z mężem rodzinę w NY a dokłądnie Nassau! mieszka tam siostra męża, a teściowa własnie pojechała pierwszy raz w życiu do USA do swojej córki w tamtym tygodniu! ;)

reklama
Padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ze zmeczenia ufff. :p
Wlasnie wrocilam z zakupkow. ;) Oczywiscie stroju kapielowego sobie nie znalazlam,ale za to mam sliczna,sexi,fioletowa sukieneczke bawelniana - bedzie w sam raz nad jeziorko. ;D No i koszule nocna taka duuuza,hihihi. ;D
Zuzi Mojej Ukochanej kupilam bluze rozpinana polarkowa,taka rozowiutka,t-shircik z napisem "I love my Mummy" i ... pierwsze jeansy,hihi. ;D Takie slodziakowe,z malymi rozporeczkami i kwiatuszkami na dole nogaweczek. ;D Bozzz,juz chce Ja miec przy sobie i poubierac w to wszystko. :D :D :D

A tymczasem ide sie pozajadac lodami,pozniej pranko i moczenie girek. ;)

Agutko wiedziałam że zaszalejesz z zakupami!! ;) :laugh:

Ja pomoczyłam już nozki w wiaderku z zimną wodą ale przynajmniej na powietrzu :laugh: ufff ale ulga. ;D

Teraz jest mi tak błogo że nawet nudno!! co by tu robić!? na sprzątanie nie mam siły, na zakupy kasy hm mąż na podwórku auto myje :) wiec zrobiłam sobie kawkę i idę mu dotrzymać towarzystwa! :)

Mychus,pozdrow meza,hihi. ;) A zaszalalam,bo kurcze nooo. :D Jak tu sie powstrzymac z kupnem takich cudnosci,jak ja mam wrazenie,ze one wlasnie na mnie czekaja? :D :D :D

Siedze sobie wlasnie przy kompjuterku,gadusiam z Nadzia na gg ( :-* :-* :-* :-* ) i nagle za oknem slysze takie "Agulaaaaaaaaa Agulaaaaaaaaa agutkuuuuuuu!!!",patrze,a to moj dawny przyjaciel gdzies sobie maszeruje i mnie zawolal do okna,bo chcial mnie zobaczyc,haha. :D Ten to jest agent. ;D Szkoda,ze juz poszedl. :p Ale tak fajno mnie pozegnal "Trzymaj sie Skarbie",hihihi. :D Czubeczek. :p

Dobra ide wreszcie poprac,bo sie nie moge za to zabrac jakos. ;)

A mi tak smutno jakoś Tomka nie ma i mi się tęskni.Jak ja nie lubie być sama bez męża,całe szczęscie że mam core!!!
Byłam na działeczce i urwałam całą reklamowke truskawek i teraz pieke ciasto.
Zebrałam też czereśnie ale miałam ochote wlezć na drzewo bo tam aż sine.Ale mi tego brakuje ja już bym wisiała w gałęziach!!

Mamaoska,hehehe tez o tym niedawno myslalam,jak wygladalam przez okno za tym kolega,bo wlasnie za moim okienkiem rosnie przecudna czeresienka. :D A jak Ci tak zle w domku,to hopsasa do ZG i juz Ci zle nie bedzie napewno. ;D Glowka do gory! :-*

A ja wlasnie sobie popralam i teraz wszystko mi ladniusio schnie na balkoniku. :D Cos mi brzuch stwardnial... Pewnie od tego schylania do wanny jejkus. ;)
Teraz czas na pieszczoty z moja Albusia,a pozniej upragniona kapiel i moczenie przeszczepkow. ;D

Aaaa i tak w ogole to znalazlam jakies stare rozciagliwe rybaczki jeansowe,w ktore weszly mi moje ekhm udka ;D I jutro mamusia mi wszyje w nie ta gume na brzucholka jak sobie kupie i wreszcie bede mogla pochodzic w ukochanych jeansach. ;D Jupiiiiiiiiiiiiiiii! ;D ;D ;D

Moja mama jest w sziptalu ale na szczęście już lepiej się czuje. Po chemii dostała strasznej anemii i muszą jeje robić transfuzje. Do tego ja mam coraz mniej sił i ten upał... Dobrze, że chociaż tak strasznie nie puchnę ale też robię każdej nodze zimne kąpiele pod prysznicem.

Margolis trzymaj sie! na pewno mama niedługo sie poczuje lepiej ;) i pamiętaj też o sobie - nie forsuj sie tak! ;)

A jutro o 15.00 w TVN style w programie "mamo już jestem" będą mówili o wózkach - wadach i zaletach. Nie mówią jakich firm prezentują produkty ale po wyglądzie można sie domyśleć itp !! polecam!!

Ja dziś od kilku godzin mam miskę z zimną woda pod biurkiem ;)...opuchlizna mi nie schodzi, ale jest mi lżej......tylko przez noc "odpucham" ;)
Margolis no tak...trzeba wesprzeć mamę a samej by Ci się przydało wsparcie...dacie radę...buziole:) musi być dobrze

reklama
30 lat minęło jak jeden dzień ;D
Ale ze mnie stara dupa... ;D
Kobietki,wrócilam od mamusi i widzę,że sporo sie tu wypisało ;) ja też nienajlepiej znoszę upał,a wczoraj podczas jazdy samochodem miałam kilka mocnych skurczy i troche się przestraszyłam....
Dziś jest ok ;) tylko ten wiek... ;D

Do góry