reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Justynko przede wszystkim witaj po długiej nieobecności!! ;) jeśli chodzi o mnie to ja na USg byłam zdecydowanie wiecej razy niż 2, ale nie każda przyszła mama chce no w ciązy mieć tyle razy USG ;) a w którym jesteś tygodniu ciązy??? mnie lekarz powiedział o płci już w 20 tyg.!! ;)

Pozdrawiam

Aha i chciałam jeszcze powiedzieć że też mamy z mężem rodzinę w NY a dokłądnie Nassau! mieszka tam siostra męża, a teściowa własnie pojechała pierwszy raz w życiu do USA do swojej córki w tamtym tygodniu! ;)

reklama
Padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ze zmeczenia ufff. :p
Wlasnie wrocilam z zakupkow. ;) Oczywiscie stroju kapielowego sobie nie znalazlam,ale za to mam sliczna,sexi,fioletowa sukieneczke bawelniana - bedzie w sam raz nad jeziorko. ;D No i koszule nocna taka duuuza,hihihi. ;D
Zuzi Mojej Ukochanej kupilam bluze rozpinana polarkowa,taka rozowiutka,t-shircik z napisem "I love my Mummy" i ... pierwsze jeansy,hihi. ;D Takie slodziakowe,z malymi rozporeczkami i kwiatuszkami na dole nogaweczek. ;D Bozzz,juz chce Ja miec przy sobie i poubierac w to wszystko. :D :D :D

A tymczasem ide sie pozajadac lodami,pozniej pranko i moczenie girek. ;)

Agutko wiedziałam że zaszalejesz z zakupami!! ;) :laugh:

Ja pomoczyłam już nozki w wiaderku z zimną wodą ale przynajmniej na powietrzu :laugh: ufff ale ulga. ;D

Teraz jest mi tak błogo że nawet nudno!! co by tu robić!? na sprzątanie nie mam siły, na zakupy kasy hm mąż na podwórku auto myje :) wiec zrobiłam sobie kawkę i idę mu dotrzymać towarzystwa! :)

Mychus,pozdrow meza,hihi. ;) A zaszalalam,bo kurcze nooo. :D Jak tu sie powstrzymac z kupnem takich cudnosci,jak ja mam wrazenie,ze one wlasnie na mnie czekaja? :D :D :D

Siedze sobie wlasnie przy kompjuterku,gadusiam z Nadzia na gg ( :-* :-* :-* :-* ) i nagle za oknem slysze takie "Agulaaaaaaaaa Agulaaaaaaaaa agutkuuuuuuu!!!",patrze,a to moj dawny przyjaciel gdzies sobie maszeruje i mnie zawolal do okna,bo chcial mnie zobaczyc,haha. :D Ten to jest agent. ;D Szkoda,ze juz poszedl. :p Ale tak fajno mnie pozegnal "Trzymaj sie Skarbie",hihihi. :D Czubeczek. :p

Dobra ide wreszcie poprac,bo sie nie moge za to zabrac jakos. ;)

A mi tak smutno jakoś Tomka nie ma i mi się tęskni.Jak ja nie lubie być sama bez męża,całe szczęscie że mam core!!!
Byłam na działeczce i urwałam całą reklamowke truskawek i teraz pieke ciasto.
Zebrałam też czereśnie ale miałam ochote wlezć na drzewo bo tam aż sine.Ale mi tego brakuje ja już bym wisiała w gałęziach!!

Mamaoska,hehehe tez o tym niedawno myslalam,jak wygladalam przez okno za tym kolega,bo wlasnie za moim okienkiem rosnie przecudna czeresienka. :D A jak Ci tak zle w domku,to hopsasa do ZG i juz Ci zle nie bedzie napewno. ;D Glowka do gory! :-*

A ja wlasnie sobie popralam i teraz wszystko mi ladniusio schnie na balkoniku. :D Cos mi brzuch stwardnial... Pewnie od tego schylania do wanny jejkus. ;)
Teraz czas na pieszczoty z moja Albusia,a pozniej upragniona kapiel i moczenie przeszczepkow. ;D

Aaaa i tak w ogole to znalazlam jakies stare rozciagliwe rybaczki jeansowe,w ktore weszly mi moje ekhm udka ;D I jutro mamusia mi wszyje w nie ta gume na brzucholka jak sobie kupie i wreszcie bede mogla pochodzic w ukochanych jeansach. ;D Jupiiiiiiiiiiiiiiii! ;D ;D ;D

Moja mama jest w sziptalu ale na szczęście już lepiej się czuje. Po chemii dostała strasznej anemii i muszą jeje robić transfuzje. Do tego ja mam coraz mniej sił i ten upał... Dobrze, że chociaż tak strasznie nie puchnę ale też robię każdej nodze zimne kąpiele pod prysznicem.

Margolis trzymaj sie! na pewno mama niedługo sie poczuje lepiej ;) i pamiętaj też o sobie - nie forsuj sie tak! ;)

A jutro o 15.00 w TVN style w programie "mamo już jestem" będą mówili o wózkach - wadach i zaletach. Nie mówią jakich firm prezentują produkty ale po wyglądzie można sie domyśleć itp !! polecam!!

Ja dziś od kilku godzin mam miskę z zimną woda pod biurkiem ;)...opuchlizna mi nie schodzi, ale jest mi lżej......tylko przez noc "odpucham" ;)
Margolis no tak...trzeba wesprzeć mamę a samej by Ci się przydało wsparcie...dacie radę...buziole:) musi być dobrze

reklama
30 lat minęło jak jeden dzień ;D
Ale ze mnie stara dupa... ;D
Kobietki,wrócilam od mamusi i widzę,że sporo sie tu wypisało ;) ja też nienajlepiej znoszę upał,a wczoraj podczas jazdy samochodem miałam kilka mocnych skurczy i troche się przestraszyłam....
Dziś jest ok ;) tylko ten wiek... ;D

Do góry