reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mycha chyba nie mamy wyjscia z pod ziemi ale bedzie trzeba zdobyc ;D . Damy rade, Ja sobie pojechalam do siostry odpoczac chwilke. Kurde juz nogi mi tak strasznie puchna zgrozo. Weszlam na piechote na drugie pietro i normalnie takiej zadychy dostalam jakby conajmniej szczyty gor zdobywala hihihi :laugh:.
Oj dobrze ze jest takie forum przynajmniej lepszy humorek mam a smuteczki gdzies sobie uciekaja dalekooooo ;)
Agutko masz racje razem z innymi super mamuskami damy rade bo my normalnie strongwomen jestesmy ;D :laugh: ;)

agamamaani nie smutkaj sie faceci czasem nie kumaja o co chodzi i ze mozna sie zle czuc usmiechnij sie :) :-*

Buziaki super mamcie :laugh:

reklama
no zrozumiał.. przepraszał i całował :D

a na opuchnięte nogi.. najlepszy jest ruch.. naprawdę.. i nie pić za dużo ( bo to zatrzymywanie wody w organiźmie to powoduje).. ja teraz codziennie spaceruję min. 2 km z małą i nogi mi przestały puchnać..( a tez już zaczynały bo z lenistwa zamiast chodzić to na plac zabaw ją zabierałam a tam mogłam posiedzieć na ławeczce :D

A mnie czasami w nocy skurcze lapia w nogach,bleh.  :mad: To dopiero jest bol...  :-[

Agamamaani,widzisz,a nie mowilam?  8) :D Ciesze sie,ze wsio juz okej. :-*

Wlasnie zaczelam 23 tydzien,jupiii! :D :D :D

Nadzia! W Ikei są straszne ceny! Poszukaj gdzie indziej! Może jakiś stolarz zrobi Ci na zamówienie. Ja u siebie znalazłam fajnego, który robi za małe pieniądze. Zrobiłam u niego już kilka mebli. Przygotowuje mi je z sosny tak by były tylko do pomalowania ja wybieram kolor i jest oszczędnie! nie załamuj się ! Będzie dobrze. Spokój i dobry pomysł! Dasz radę!!

Agamamaani Mnie te co jakiđcyas m wkurzz brakiem zrozumienia,że na coś nie mam siły ale na swoje szczęście szybko się opamiętuje! Chyba mu zrobię z worka grochu albo czegoś podobnego taki brzuch i zobaczymy jak pochodzi parę godzin czy dalej będzie taki do przodu! ;)

agutkaZG mnie też łapią skurcze w nogach! Jaki to ból ::) ostatnio pomogło jak usiadłam i bo najczęściej się to zdarza jak leżę w łóżku i zachciewa mi się przeciągnąć ::)

A ja słyszalam,że wlasnie trzeba duzo pić nawet jak się puchnie,tylko ograniczyć sół bo to ona hamuje wodę w oragniźmie.

Samopoczucia brak :(

no mi lekarz powiedział, że mam z piciem nie przesadzać - znaczy nie wypijac 3 litrów wody a 2 :) bo ja starsznie duużo piję :D i pic wode niskosodową..

pogoda ochydna więc i u mnie samopoczucia brak.. zwłaszcza że mąz w pracy znów. :(

a mnie znowu w nosie drażni! Idę zażyć wody morskiej! tylko tyle mi w tym roku na wakacje przyjdzie z morza korzystać ;)

mi znów zaczęła krew z nosa lecieć.. a już myślałam, ze to przeszło i już nie wróci.. pewnie przez tą ochydną pogodę.. :(

reklama
Margolis,dokladnie... Najczesciej podczas przeciagania - masakra. :( Ale wlasnie wyczytalam w mojej madrej ksiazce,ze to normalne,heh... Jakiej wody morskiej? ;) Mieszkasz nad morzem Zabus? ;) Ja wlasnie w lipcu chcialam wziasc urlop i wyskoczyc nad morze na pare dni,ale niestety... Chetnych na taki wyjazd brak,a samej to mi sie nie usmiecha... :(

Do góry