reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Dadzą radę ;D to w końcu kobiety z charakterem ;)
A ja dzis kupiłam truskawki bo miałam na cos smaka i nie wiedziałam na co,i są całkiem niezle ;) trozkę witaminek się przyda.
Jutro mam roczek,ale nie będe Was zasmucać...
Napiszę tylko tyle,zaniosłam tyle kwiatów,że aż się tak ciepło na sercu zrobiło :)

reklama
AgutkaZG -lepiej być samej z dzieckiem niż z takim draniem i myśleć , że może kiedyś się zmieni ! Ja w takie zmiany na lepsze to nie wierzę , co to za facet który takim tekstami odzywa się do swojej doniedawna tak kochanej dziewczyny?!
Nie warto w takiego inwestować Trzymaj się dasz radę naprawdę :-*

a mnie ostatnio na ogórki małosolne wzięło :) i się zażeram odrobinkę (odrobinkę bo jeszcze słono kosztują u mnie w sklepie) :)

Margolis napewno spotkamy! :D
:-* za wiare!
Edi,no pewnie,ze sline! :D Girl Power,hahaha! ;) Trzymaj sie Slonko. :-*
Adasia,mi tez w to trudno uwierzyc... Jak kazdemu ode mnie i od niego zreszta... To napewno tez jest spory wplyw mamusi jego,ale kuzwa,jakby mial swoj rozum,to inaczej by sie zachowal... Coz.. Ja powiedzialam,ze mu tego nie podaruje i ze tak czy inaczej wyjdzie na moje... Bo musze przeciez zadbac o dobro mojego Malenstwa! :D Cmok! :-*

własnie wrociłam byłam w ikeii i sie załamałam :(
Poprostu oczy deba wychodza jakie ceny. Poryczałam sie jeszcze do tego ze zostałam sama z tym wszystkim.
Poprostu horror. Musze kupic duza olbrzymia szafe na mnie i dzidziuske ale min 3000tys ::).
Istna załamka. Ale juz mi lepiej jak poczytałam posty. Siedze przed komputerkiem i zajadam czekolade truskawkowa pyszotka ;D.
Jakos to sie wszystko ułozy i bedzie dobrze bo inaczej byc nie moze :D
AGUTKO ja tez sie zastanawialam czemu trafilam na takiego osobnika czy zrobiłam cos złego nie wiem, widocznie tak musialo byc.
Kupiłam za to mojej ksiezniczce małe kapcioszki nie mogłam sie oprzec zółciutkie poprostu słodziarskie ;D

Nie placz Nadus,bo Ci sie maly placzek urodzi. ;) :-* Przeciez wiesz,ze nie jestes sama... I ze podolasz wszystkiemu. :)
Ja dzis kupilam spioszki i body dla Dzidzi (kolejne ;) ),bo byly takie sliczne,ze tez nie moglam sie oprzec. :D Sama nie wiem,gdzie ja to wszystko pomieszcze,hihi. ;) No i to lozeczko poskrobalam,ale za malowanie jesciu sie nie zabieralam,bo strasznie wialo i zamiast na lozeczku,to pewnie farba wyladowalaby na mnie. ;) Wiec musze poczekac,mimo iz,nie moge sie doczekac efektu koncowego. ;D

Trzymaj sie Malutka! :-* Damy rade! Jestesmy we dwie i bedziemy sie nawzajem wspierac! :D Zobacz zreszta... Ile innych Mamus pisze nam cieple slowka. :) Dla takich momentow warto zyc! :D A pomysl o wrzesniu... :D :D :D

Nadziu co do cen w Ikei i innych to masz absolutną rację!! ja też soię wkurzam bo chciałam kupić mebelki te które wam pokazywałam z baby vox i wielkie g.... bo nie przyznali mi kredytu, kuźwa łaskę robią o 1500 zł. jak człowiek uczciwie żyje i zarabia!! fakt że to był pierwszy bank ale inne mają tak wysokie oprocentowanie a tu jeszcze kredyt za remont mieszkania i za auto słapacamy, ah jestem w........... :mad: :mad: :mad: :mad:

a jak pomyśle że tu jeszcze trzeba ubranka dokupić bo na szczęscie parę już mam, a to przewijak na komodę, a to materacyk do łóżeczka!! ah szkoda gadać!

mycha.. a ja to mnożę razy 2....i w nosie to mam....:)...będzie fajnie...damy radę tak czy siak ;)

a co to za bank okrutny? :p

Mycha ja nie mam dla swojej dzidzi szafki,bo jakoś nie wiem jaką bym chciała i pozostaję przy łóżeczku i komodzie,w której zmieści się wszystko w kwestii ubranek.Pozostałe pierdoły zamierzam trzymać na regale-trudno.Przecież dzidiza nie musi mieć wszystkiego od razu,a poza tym jak przyjdzie kolejne małe to gdzie to wszystko upchać???
A nie możesz wziąść sobie "kredyt linii" czy jakos tak? Ja mam cos takiego w swoim banku i jestem z tego bardzo zadowolna,chociaż od dłuższego czasu nie musiałam się zadłużać.A napomnę,że także spłacam auto ;)

reklama
buuu a ja pokłóciłam się z mężem.. jak odetchnę to jutro wam opisze dlaczego.. poszło o to,że się źle czuję i nie chce isc na koncert.. :(

Do góry