reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cześć dziewczyny!
Edi dzisiaj masz pewnie smutny dzień,minoł roczek,a serce cały czas tęskni,jestem myślami z Tobą.
Ja cały czas zastanawiam się jak to będzie i już niemoge sie doczekać syna.Najlepiej by było tak przespać cały porod i obudzić się już po wszystkim z maleństwem przy piersi. Oj mazenia ::)

reklama
Agamamaani i u mnie będzie cesarka.I ten bol brzucha i niemoc przez pare dni mnie przeraza.Tylko ten okres najbardziej bym chciała ominąć!!!!

Zieeeeeeeeeeeeef. :D

Kurcze,kolo 12.30 polozylam sie do lozeczka,wlaczylam sobie nagrania Mozarta i nawet nie wiem kiedy - przysnelam. ;) Obudzil mnie zapach obiadku,hihi. :D Zjadlam i teraz jestem wlasnie w poszukiwaniu zajecia w domku,bo pogoda niezbyt dopisuje... :( O 17.30 bedzie zuzel,wiec sobie poslucham w radyjku,bo jakos na mecz szkoda mi pieniazkow dzis,heh. :p

Buzia Slonka! :-*

Margolis tak własnie myslalam nad jakims stolarzem i bede musiała sie w cenach zorientowac.
O matko jak mnie glowa boli własnie sie obudziłam jestem ledwo zywa co za pogoda ???
Moje stopy to chyba zaraz eksploduja ;D
A co do picia ta mnie sie cały czas chce pic. Normalnie tak mnie suszy jakbym mega kaca miała hihihi ;D
Juz nawet z domu nie wychodze bez butelki z piciem. Tylko bym piła i piła.
A mój gin powiedział zebym piła małymi łyczkami jak ja nie moge tak.... i przeszła na diete mało solna wrrrr :p.

Agutko ja tez nie mam chetnych na wakacje niestety :(
Buzka Mamuski :-*

Ja tez się zdrzemnęłam!! wczesniej zjadałam pyszne ciasteczko więc tym lepiej i smaczniej mi się spało! teraz zrobiłam sobie kawkę! jeszce chwila odpocynku i pozmywać trzeba :p

Nadzia,to jedziemy razem,hihi. :D Proponuje Miedzyzdroje. ;D
Ja w sumie moge jechac z rodzinka nad jeziorko,tyle,ze chcialam pokorzystac jesciu z urokow naszego polskiego morza,bo pozniej,to nie wiem,kiedy uda mi sie nad nie wyskoczyc,ah... ;)

A ja dziś padnięta, ledwo dycham.Miałam od wczoraj gości i dopiero co pojechali, oj to już nie na mnie wizyty znajomych.Cala energia mnie opusciła, wiecie jak to jest przy gościach .Niby mąż mi pomagał ale i tak ja więcej się kręciłam a przecież mam na siebie uważać.No nic teraz już tylko odpoczynek.Jutro wysylam syna na zieloną szkołę do Mrzeżyna na trzy tygodnie.Będzie luzik ;D

No prosze Adasia :) Teraz relaksik :laugh:
Agutko spoko mozemy jechac nie ma problemu ;D
Takie dwie laski nad morzem hihihi :p
Plaza nasza :p

reklama
Do góry