reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

A ja nie wiem czy molestowac swojego lekarza o to badanie czy nie.W poprzedniej ciąży nie robiłam tego badania a pytająć go o to badanie powiedział,że nie robi się teraz tego badania???????jakaś głupota,bo Wy wszsytkie robicie....
Hmn.... nie wiem przyatakowac go na nastepnej wizycie?

reklama
atakować.. jak to się nie robi- przeciez ten test glukoza to jedno z podstawowych badań między 24 a 28 tygodniem ciązy..

Ja jestem jakas taka zmarnowana dzis... Po wczorajszym smutnym,wkurzajacym wieczorze... Jakbym tylko dorwala tego calego "tatusia" mojej Dzidzi,to bym go zabila wlasnymi rekoma! Ze tez ja musialam na niego trafic i byc tak zaslepiona miloscia. :mad:

ee lepiej go nie zabijaj Aga :D jak do wiezienia trafisz to kto wychowa malucha :D a tak to ty masz dzidzię a on nic :D i czyje na wierzchu?? buziaki

Moje moje! :D Tylko wiesz,Agus,jest spokoj,a on nagle,jak z czyms wypali... Jestem pewna,ze robi to tylko po to,zeby mnie zezloscic i zebym stracila przez to dziecko (takie bylo jego marzenie...).Nie daje mu oczywiscie do zrozumienia,ze cierpie czasami,bo po co taki gnojek mialby miec z tego frajde? ;) Boz! Zeby mu jaja zgnily a siusiol zwiedl!  :mad:

:D

Margolis tą glukozę właśnie się rozrabia w 200-300 ml wody i to się wpija i nic nie można popijac bo rozrzadzisz próbę...ja miałam 75 gram i najpierw na czczo pobrana krew, wypicie tego "czegos" (panie w laboratorium mi to rozpuściły...kupić musiałam sama w aptece) po godzinie kolejne pobranie krwi i po drugiej godzinie znowu pobranie.....i między czasie nawet dzioba nie można zamoczyć w wodzie :mad:

Agutka oby go Mojżesz garbatym ch... jeb.... ;D
Przepraszam za dosadność,ale tak mi się przypomniało z czasów szkolnych ;)
Albo żeby drut kolczasty wysrał ;D
Sorki ;)

Edi,jestes boska! :D :D :D Hahaha! :-*

Wlasnie dzwonila do mnie do pracki Mamusia,ktora powiedziala,ze przyszla do mnie plytka vinylowa mojego Ukochanego DJ`a,kolega przywiozl mi druga tego samego DJ`ota,wiec jestem w 7mym niebie! :D No i jeszcze podobno pojawil sie dresik dla mojej Dzidziulki,jupi! :D

Oj Agutko nie przejmuj sie.
Ja jednak wierze w sprawiedliwosc i moze kiedys cos do tego tepego mózgu dotrze ale bedzie juz za pozno. Ja "tatusia dzidzi" nazywam juz tylko i wyłacznie "dawca sp..." nie koncze.
Tez mam takiego pechozola ze musiałm na takiego chama trafic. Ale on wogóle nie utzymuje ze mna kontaktów kamien w wode.
Głowa do góry byle do wrzesnia :)
Po pozniej juz tylko klapki na oczach i nasze dzidzie :)

reklama
Dziewczyny jesteście niemożliwe z tymi hasłami!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
uśmiałam sie jak cholera! ah ten naród męski!! Agutko ty się nie denerwuj bo gość nie jest tego wart! olej go sikiem prostym ;)

Do góry