Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
No Ja z tym kremem na te stopy to bede miec tutaj problem z zakupem bo nigdzie sie z ta firma tutaj w UK nie spotkalam ale widzialam ostatnio z Aventa wiec pewnie tego sprobuje na stopy dzieki nimfii za rade ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niunia przemęczysz sie i urodzisz zdrowiutkie dziecko w terminie.Nie wolno ci mówić ,ze chcesz wcześniakaTakie dzieci nigdy nie rodzą się w pełni zdrowe,często są to dośc poważne schorzenia,wylewy,uszkodzenia wzroku.Nie chciałabyś aby twoje dziecko męczyło sie później przez całe życie.Jak chcesz to poczytaj na wątku o wcześniakach jakie to są powazne problemy,albo historię małego Frania.Naprawdę 1000000 razy wolę się teraz pomęczyć niż później przezywac taki koszmar.
Dziewczyny ja już nie daję rady z tym leżeniem! Pupa mnie boli, szyja, a od szyi głowa. Do tego zgaga męczy. Nie mogę sobie już żadnej pozycji dogodnej znaleźć. A tu jeszcze tyle czasu:-(
Margana wiem co czujesz, ja już tak od marca, bolą biodra od leżenia na boku, kręgosłup nawala, czasami chce mi się wyć, bo oprócz wizyt u lekarza nigdzie się nie ruszam, gości też nie przyjmuję, czasami tylko wychodzę do ogrodu... ale zawsze w tych najgorszych chwilach, kiedy zbiera mi się na płacz, to myślę o tym, że robię to dla tak długo wyczekiwanego Franusia, nie zawsze to pomaga i czasami i tak się rozklejam a mój M. nie ma pojęcia jak mi wtedy pomóc. Dasz radę, ze względu na to małe serduszko bijące pod Twoim! Trzymaj się!
Nimfii ja mam taki Mg ze 125 mg/tabl i tam jest napisane aby nie brac więcej niż 2 tabl dziennie.Moze ze względu na wit.B6,bo już w jednej tabl. jest 100% dziennego zapotrzebowania.
Tej witaminy chyba tez nie można przedawkowac tak mi sie wydaje.
co do bóli to mnie czasem też ciągnie czy kluje,ale to raczej macica się rozciąga czy cuś tam innego ;-) natomiast miałam chyba przedwczoraj taki ból jakby menstruacyjny,ale nie długo.