reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

Dziewczyny a drętwieją którejś z Was dłonie i stopy, czuję duży ból na przegubach dłoni i stóp, nie mogę porządnie zgiąć rąk:-(

reklama
Cocca ja mam podobny problem, drętwieją mi stopy i dłonie, albo jakaś część ciała. Podobno to normalne ale jak będę u gina to go spytam co z tym robić bo w szczególności jak śpię to mi wszystko drętwieje

Bryszka ja mam kwaśno w ustach cokolwiek zjem i bardziej zgaga mnie trzyma. Mysle ze u ciebie to tez taka przypadlosc typowo ciazowa i po porodzie sobie pojdzie :tak:

cocca ja tez jestem na Mg i on mi pomaga na roznego typu dolegliwosci mięśniowo stawowe. Jedyne co meczy to nieraz stopy, ale stosuje od tygodnia żel na opuchniete nogi Dax Cosmetics Perfecta mamama i jest o niebo lepiej. Przynosi ulge :-)

Mnie właśnie dzisiaj w nocy złapał skurcz w łydce.Czas zabrać się za magnez.

Bryszka spróbuj rennie albo gaviscon.

Mnie też trochę łapią nocne skórcze łydek, ale jak wyprostuję szybko stopę mijają. Biorę magnez przynajmniej 2x dziennie.

Dziewczyny ja biorę magnez już od dawna gin mi poleciła...a skurcze łydek dość często w nocy mnie łapią już od dawna..:szok:
Ale od niedawna tak kość ogonowa mnie boli jak dłużej posiedzę gdzieś szok..

reklama
Bryszka ja mam Gaviscon w syropie i jak czuje cos nieprzyjemnego w ustach to łykne choć troszke, od razu przynosi ulge :)

ankusch a moze wiecej tego Mg? Mnie gin zalecil 3 razy dziennie po 2 tabl. Nie spoedziewalam sie ze mozna az tyle brac, ale przyznam ze czuje wieksza różnice odkad zwiekszylam dawkę.

Do góry