reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Cocca ja mam podobny problem, drętwieją mi stopy i dłonie, albo jakaś część ciała. Podobno to normalne ale jak będę u gina to go spytam co z tym robić bo w szczególności jak śpię to mi wszystko drętwieje
Bryszka ja mam kwaśno w ustach cokolwiek zjem i bardziej zgaga mnie trzyma. Mysle ze u ciebie to tez taka przypadlosc typowo ciazowa i po porodzie sobie pojdzie
cocca ja tez jestem na Mg i on mi pomaga na roznego typu dolegliwosci mięśniowo stawowe. Jedyne co meczy to nieraz stopy, ale stosuje od tygodnia żel na opuchniete nogi Dax Cosmetics Perfecta mamama i jest o niebo lepiej. Przynosi ulge :-)
cocca ja tez jestem na Mg i on mi pomaga na roznego typu dolegliwosci mięśniowo stawowe. Jedyne co meczy to nieraz stopy, ale stosuje od tygodnia żel na opuchniete nogi Dax Cosmetics Perfecta mamama i jest o niebo lepiej. Przynosi ulge :-)
Dziewczyny a drętwieją którejś z Was dłonie i stopy, czuję duży ból na przegubach dłoni i stóp, nie mogę porządnie zgiąć rąk:-(
Może to być również sprawa kręgosłupa. Najlepiej skonsultować z ginem.
reklama
Bryszka ja mam Gaviscon w syropie i jak czuje cos nieprzyjemnego w ustach to łykne choć troszke, od razu przynosi ulge
ankusch a moze wiecej tego Mg? Mnie gin zalecil 3 razy dziennie po 2 tabl. Nie spoedziewalam sie ze mozna az tyle brac, ale przyznam ze czuje wieksza różnice odkad zwiekszylam dawkę.
ankusch a moze wiecej tego Mg? Mnie gin zalecil 3 razy dziennie po 2 tabl. Nie spoedziewalam sie ze mozna az tyle brac, ale przyznam ze czuje wieksza różnice odkad zwiekszylam dawkę.
Podziel się: