A mi cały czas dokuczają nogi. Mam problem żeby usiedzieć dwie godzinki na krześle w pracy. Ale już niedługo bo pracuje tylko do końca tygodnia. Mój lekarz stwierdził że już najwyższa pora iść na l4 i odpocząć i przygotowywać się na przyjście dzidziusia.
reklama
B
Bryszka
Gość
A mnie dopadły mega zaparcia już ze dwa tygodnie jak się załatwić nie mogę po ludzku ;( tak mi ciężko że szok
Najpierw miałam biegunki co i rusz a jak udało mi sie nad nimi zapanować to o!
Najpierw miałam biegunki co i rusz a jak udało mi sie nad nimi zapanować to o!
I
inna_a
Gość
bryszka- ja kiedyś miałam mega zatwardzenie, bo mam z tym problemy to pomogła mi DUPHALAC w aptece 11zł kosztuje pije się to tanie słodkie jest troszkę, ale pomaga i można pić w ciąży i w trakcie karmienia.
B
Bryszka
Gość
jutro zakupię , bo już nic nie działa ani śliwki ani jabłuszka no kompletnie nicbryszka- ja kiedyś miałam mega zatwardzenie, bo mam z tym problemy to pomogła mi DUPHALAC w aptece 11zł kosztuje pije się to tanie słodkie jest troszkę, ale pomaga i można pić w ciąży i w trakcie karmienia.
I
inna_a
Gość
Bryszka- kup sobie na pewno ci pomoże wypiłeś z dwie trzy miarki co jakiś czas i ureguluje ci się będzie lżej.
onanana
Fanka BB :)
Bryszka ja Ci chyba nic nie doradzę, bo na każdą z nas działa co innego Mi np jabłka dawały odwrotny efekt, śliwiki jakoś też nie bardzo. Czasem kawa mi "pomoże".... Mam nadzieję, że znajdziesz skuteczny sposób, bo na pewno już się strasznie meczysz:-(
B
Bryszka
Gość
Mnie już 3 dzień męczy pewna przypadłość mianowicie co nie zjem mam gorzki posmak w buzi nawet jeśli piję czy zjem cos mega słodkiego to od razu mam strasznie gorzko w buzi, tak że ciężko ślinę przełknąć ... nie wiem cóż to może być,Miała któraś z was tak????
Cocca
Fanka BB :)
Bryszka kojarzy mi się ze zgagą, tylko dla mnie to palący i raczej kwaśny posmak, ja czasami zażywam pastylki rennie, pomagają i można je w ciąży zażywać. A na zaparcia jem jogurt pitny i wsypuję do niego duuużo musli z owocami i ziarnami, wybieram tylko rodzynki bo nie lubię ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
mi to brzmi bardziej na jakieś wątrobowe problemy- refluks, albo niedobór tłuszczów w organizmie. Cofa się żółć do przełyku i (podobnie jak zgaga) zostawia posmak w gardle. Albo niedobór/nadmiar jakiejś witaminki. Warto by było poszukać na necie albo pogadać o tym z ginem/lekarką rodzinną.
Podziel się: