reklama
Margana
Fanka BB :)
Gola skurczy samych w sobie nie mam, ale brzuch jest twardy cały czas i często czuje takie dretwienie. Ale bolesne to nie jest. No nic, okaże się w środę. Na razie leżę na wszelki wypadek. Dziś cały dzień dałam radę, ale pupa mnie boli, nie powiem;-)
I
inna_a
Gość
nimfii- ja muszę się teraz spytać gina, gdzie co mój mały ma to wtedy będę miała wizje, ale ta dupka na pewno musi być z lewej tak mi się zdaje najlepsze było jak poczułam jakby się cały obrócił jak ja się wystraszyłam, normalnie cały mi tak się jakoś okręcił tak mi brzuch wyskoczył i czułam, a mój mąż jak się zaczął stresować,czy mu nic nie jest
Mi też twardnie chociaż raz dziennie brzuszek od macicy, nie przyjemne to jest, bo ciśnie i ma się dyskonfort, ale da się przeżyć te minutke
Mi też twardnie chociaż raz dziennie brzuszek od macicy, nie przyjemne to jest, bo ciśnie i ma się dyskonfort, ale da się przeżyć te minutke
onanana
Fanka BB :)
Ja to jeszcze nie odróżniam gdzie mala co ma. Ważne że kopie hihi Tych skurczy braxtona-hicksa ja nie mam Raz tylko w nocy jak się obudziłam to przyłapałam mój brzuch na tym, ze był taki twardy, więc pomyślałam, ze to "to". Ale to był ten raz i powoli zaczynam się martwić
Poza tym nie mam żadnych wycieków z piersi jak Wy. Nic zupełnie mi nie leci
Poza tym nie mam żadnych wycieków z piersi jak Wy. Nic zupełnie mi nie leci
Mnie brzuch twardnieje parę razy w ciągu dnia, też mam nadzieję, że to nie jest nic złego. Bardziej się boję bólami pleców "jak na okres", nie są jakoś szczególnie bolesne ale czasem dość wyraźnie je czuję i nie wiem czy to coś złego, czy to skurcze są.
Ja siarę miałam od ok. 17-18tyg. i leciało tak, że wkładki laktacyjne chciałam kupować. Teraz już tylko jak mocno ścisnę albo nawet w ogóle, czasem coś białego raczej z prawej piersi i to wszystko.
Ja siarę miałam od ok. 17-18tyg. i leciało tak, że wkładki laktacyjne chciałam kupować. Teraz już tylko jak mocno ścisnę albo nawet w ogóle, czasem coś białego raczej z prawej piersi i to wszystko.
andrzelika tez czasem czuje tak walsnie jakby sie caly obracal. Ale teraz raczej na pewno ma główke na dole, bo kilka razy z rzedu czułam tam czkawkę Wczoraj mialam uczucie jakby mi pupa podskakiwala od środka przez tą jego czkawke
ponko ja zawsze mowilam ginowi o takich bolach przypominajacych menstruacyjne. No a teraz tez je czuje ale bardziej na macicy niz na krzyzu.
ponko ja zawsze mowilam ginowi o takich bolach przypominajacych menstruacyjne. No a teraz tez je czuje ale bardziej na macicy niz na krzyzu.
I
inna_a
Gość
nimfii- a nie boli cię czasem jajnik jakby z lewej strony, bo ja mam tak ijakby troszkę mnie czasem przeszywał i właśnie wtedy mały gdzieś mnie pewnie musi tą swoją pupą cisnąć
reklama
Podziel się: