reklama
B
Bryszka
Gość
dziś coś wisi w powietrzu... nawet mój Ł choć w ciąży nie jest też narzeka że słabo się czuje i ciężko cokolwiek robić...oj chyba pogoda nie służy bo mnie też coś głowa rozbolała i jakaś taka senna sie zrobiłam
I
inna_a
Gość
pepsi też czułam tak jakby miała kamień,ale później to ustało czasem teraz może nie boli, ale trochę dziwnie się czuje i źle jak mały za bardzo wierzga, bo czuje jakby wszystko mi przesuwał, a kopniaki są super tylko to drugie masakra
A ja chyba zaraz drzemke utne mój już śpi... duszno jak cholera
A ja chyba zaraz drzemke utne mój już śpi... duszno jak cholera
Ja też z goleniem daję ledwo radę. Z mężem mamy ten zabieg już przećwiczony po pierwszej ciąży
Duszno jest mi cały czas...nawet jak deszcz pada...jest trochę lepiej, ale i tak łapę co drugi oddech
Opuchlizn na razie nie mam żadnych.
Kiedy wychodzę to z butelką wody, która szybko się opróżnia. Jak z synem idziemy na dłuższy spacerek to 2 lub 3 flaszki idą, bo inaczej nie daję rady
Duszno jest mi cały czas...nawet jak deszcz pada...jest trochę lepiej, ale i tak łapę co drugi oddech
Opuchlizn na razie nie mam żadnych.
Kiedy wychodzę to z butelką wody, która szybko się opróżnia. Jak z synem idziemy na dłuższy spacerek to 2 lub 3 flaszki idą, bo inaczej nie daję rady
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Oj bez wody ani rusz
A Ja sie cos dzisiaj tak dziwnie czulam caly dzien ,tak dziwnie mnie brzuch bolal i do tego odwiedzilam pare razy toalete nie wiem niby biegunka no ale nie wiem po czym,pewnie cos zjadlam i siadlo mi na zoladku no ale mam nadzieje ze jutro bedzie tylko lepiej
A Ja sie cos dzisiaj tak dziwnie czulam caly dzien ,tak dziwnie mnie brzuch bolal i do tego odwiedzilam pare razy toalete nie wiem niby biegunka no ale nie wiem po czym,pewnie cos zjadlam i siadlo mi na zoladku no ale mam nadzieje ze jutro bedzie tylko lepiej
pepsi wg mnie to wlasnie takie bezbolesne skurcze macicy i jest to normalne, bo macic ćwiczy sobie tak przed porodem. Jesli cie to martwi mozesz wziasc MgB6 (max 2-3 tabl dziennie) albo Nospe (max 1-2tabl 3 razy dziennie).
gola ja mam brzuszek bardzo z przodu wiec czuje go w tym miejscu, oponka juz mi na żebra wchodzi bardzo. a ty masz maly brzuszek wiec pewnie dlatego czujesz macice tak z tylu. Wszystko zalezy od fizjologi
gola ja mam brzuszek bardzo z przodu wiec czuje go w tym miejscu, oponka juz mi na żebra wchodzi bardzo. a ty masz maly brzuszek wiec pewnie dlatego czujesz macice tak z tylu. Wszystko zalezy od fizjologi
reklama
To chyba tak ma być, że każda z nas jakiś ucisk odczuwa, ja tez tak mam, co ciekawe zależy od dnia, często mnie pobolewa ( słabo oczywiście ) w różnych miejscach, no i duszności mam, wody wypijam mnóstwo tak samo, brzuch tez czasami twardnieje ale przechodzi, to na pewno te skurcze ćwiczące macicę, ja wogóle wychodzę z założenia, że dopóki coś nie boli bardzo , nie mam żadnych plamień , ani długotrwałych ciągłych dolegliwości tzn. że nic złego sie nie dzieje
Podziel się: