reklama
B
Bryszka
Gość
bardzo możliwe że to ta aura mi najbardziej służy tak ok 20 stopni...Dziewczyny, a ja od kilku dni walczę z mdłościami i znowu zdarza mi się wymiotować... Może to przez pogodę, bo jakaś taka do doopy, zaduch, ciężkie powietrze...
u nas też dziś duszno i nic niew mogę zrobić bo zaraz sie słaniam na nogach góra 15 min i muszę posiedzieć i odpocząć, upały nikomu nie służą a tym bardziej kobitkom w naszym stanie
onanana ja w sumie daję jeszcze radę ale już powiedziałam swojemu mężowi że jak nie dam rady czy był by chętny i nie miał nic przeciwko ale ja nie wiem chyba bym się też krępowała
mnie znowu od rano głowa boli i jak czyściłam nos rano to krew się pojawiła ale tylko z jednej dziurki czytałam na necie że to się dość często zdarza, zrobiłam sobie kawę może pomoże na głowę u nas pogoda też dziwna raz słońce zaraz deszcz nie lubię takiej pogody ja już tam wolę słońce na niebie od rana do wieczora w końcu mamy lato
Gola84 ja znowu nie wiem jak to jest mieć mdłości, współczuję ci tych wymiotów to na pewno nic przyjemnego
mnie znowu od rano głowa boli i jak czyściłam nos rano to krew się pojawiła ale tylko z jednej dziurki czytałam na necie że to się dość często zdarza, zrobiłam sobie kawę może pomoże na głowę u nas pogoda też dziwna raz słońce zaraz deszcz nie lubię takiej pogody ja już tam wolę słońce na niebie od rana do wieczora w końcu mamy lato
Gola84 ja znowu nie wiem jak to jest mieć mdłości, współczuję ci tych wymiotów to na pewno nic przyjemnego
B
Bryszka
Gość
Mnie dziś co prawda nic nie boli ale po 10 minutach stania słabo mi się robi i jakoś ciężko złapać oddech... kawa u mnie odpada w ciąży tylko raz wypiłam i myslała że umrę tak się fatalnie czułam a przed owszem codziennie rano, uczucie mdłaści miałam ale nigdy nie wymiotowałam nie wiem też co to zgaga i inne książkowe dolegliwości ciążowe ...
Bryszka ja odpukać też się dobrze czuję żadnych dolegliwości ciążowych tylko dziś tak wyjątkowo głowa mnie boli i tak krew z nosa ale zażyłam dodatkowo witaminę C, kawę to już dziś piję 2 ale taką słabą rozpuszczalną z mlekiem nie odrzuca mnie i to dobrze:-)
Emy
Fanka BB :)
Gola, ja mam czasem mdłości jak cos zjem zwłaszcza słodkiego, plus ten zaduch... od razu robi się słabo i niedobrze
Mam nadzieję, ze ci szybko przejdzie
Bryszka pocieszę. Ja dwa dni temu zasłabłam. Może to przez pogodę???
Dodatkowo się poskarżę na rosnącą ósemkę... dziąsło spuchło, cięzko mi przełykać i ucho pobolewa, staram się płukać czym się da, ale jak narazie z marnym skutkiem
A jak wasze stopy w te upały??? Ja musialam sobie kupic chłodzący krem do stóp, bo myslalam ze nie dam rady ani stać ani chodzić
Dodatkowo się poskarżę na rosnącą ósemkę... dziąsło spuchło, cięzko mi przełykać i ucho pobolewa, staram się płukać czym się da, ale jak narazie z marnym skutkiem
A jak wasze stopy w te upały??? Ja musialam sobie kupic chłodzący krem do stóp, bo myslalam ze nie dam rady ani stać ani chodzić
B
Bryszka
Gość
mi nie puchną ale ja mało wychodzę z domku nie forsuję sięGola, ja mam czasem mdłości jak cos zjem zwłaszcza słodkiego, plus ten zaduch... od razu robi się słabo i niedobrze
'a co do zęba to ja ci współczuję byłam w zeszły wtorek u dentysty miałam fleczer i miało być wypełnienie i do domu jakaś starzystka mnie dopadła!!! krew się lała jak z wołu... mimo znieczulenia ból był taki że wyłam w niebogłosy... niby zatruła kazała iśc do domu po godzinie byłam tam jeszcze raz z buzią zapuchnięta od płaczu... dostała się do miazgi która nelażało wyczyścić usunąć nerwy!!! doiperu druga pani stomatolog to zrobiła... do dziś nic mnie nie boli ale mam traume że oj
reklama
I
inna_a
Gość
Ja też mam codzienne bóle głowy na maksa :/ a stopy na razie nie puchną... zdarzyło mi się czasem, że chciało mi się wymiotować, ale to jakaś słaba byłam, ale i tak nie wylądowałam wc, bo przeszło
Podziel się: