reklama
ankusch teraz mam Sensual z Joanny do golenia okolic bikini Mnie tak zawsze wygodniej bylo uzyc kremu, i w ciazy z Mackiem tak samo. No a nozki to juz maszynką i kremem do golenia dla pań Venus. Po goleniu nogi dodatkowo smaruje mleczkiem po goleniu Nivea od męża ;-) bo strasznie sucha skóre mam.
Emy
Fanka BB :)
własnie się zastanawiałam przy ostatnim goleniu jak ja sobie poradzę przy większym brzuchu...
nimfi od tego mleczka Nivea po goleniu dla facetów jestem uzależniona, najpierw podkradałam bratu, teraz kupuję mężowi;-)
Uwielbiam, skóra jest po nim taka gładka
nimfi od tego mleczka Nivea po goleniu dla facetów jestem uzależniona, najpierw podkradałam bratu, teraz kupuję mężowi;-)
Uwielbiam, skóra jest po nim taka gładka
Zastosowlalam pierwszy raz mleczko Nivea for men gdy maz sie wprowadzil do mnie. Wczesniej nie mialam okazji. Ale ciesze sie bardzo ze sa takie specyfiki Moja skóra moze już żyć normalnie po goleniu Przyznam ze nawilżenie na kilka dni jest rewelacyjne. Zaden balsam mi tego nie dał
AniaSm
Fanka BB :)
podobnie jak bryszka używam tylko depilatora ,po goleniu maszynką mam włosy na nogach już na wieczór , pare razy byłam też na wosku u kosmetyczki bo po depilatorze lubią włosy wrastać a po wosku mniejsze prawdopodobieństwo , teraz chciałam robić pachy woskiem ale chyba poczekam i zrobię dopiero po porodzieNimfii no właśnie na takiej profesjonalnej depilacji jeszcze nie byłam,kiedyś sama używałam depilatora i nie miałam problemów skórnych,ale w poprzedniej ciązy odpusciłam sobię tą "przyjemność" i do dzisiaj do niej nie wóciłam Hmmm no nie wiem,moze pójde z tydzień przed wyjazdem.
reklama
I
inna_a
Gość
ja też mojemu mężowi zabieram nivea przed co później nie ma i się dziwi, że tak szybko się kończy
Ja nie wyobrażam sobie co będzie później z goleniem naprawdę jak już ledwo to robię i muszę się gimnastykować ten brzuch przysłania mi to co powinno być na widoku
Zobaczymy w razie czego mąż mnie ogoli mam nadzieje, że mnie nie zatnie :/
Ja nie wyobrażam sobie co będzie później z goleniem naprawdę jak już ledwo to robię i muszę się gimnastykować ten brzuch przysłania mi to co powinno być na widoku
Zobaczymy w razie czego mąż mnie ogoli mam nadzieje, że mnie nie zatnie :/
Podziel się: