reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

A ja dziś właściwie w ramach przyjemności byłam na pedicure i na ok.miesiąc mam spokój. Później może też się wybiorę, jak brzuchol będzie przeszkadzał ;-)

reklama
ankusch teraz mam Sensual z Joanny do golenia okolic bikini :tak: Mnie tak zawsze wygodniej bylo uzyc kremu, i w ciazy z Mackiem tak samo. No a nozki to juz maszynką i kremem do golenia dla pań Venus. Po goleniu nogi dodatkowo smaruje mleczkiem po goleniu Nivea od męża ;-) bo strasznie sucha skóre mam.

własnie się zastanawiałam przy ostatnim goleniu jak ja sobie poradzę przy większym brzuchu...
nimfi od tego mleczka Nivea po goleniu dla facetów jestem uzależniona, najpierw podkradałam bratu, teraz kupuję mężowi;-)
Uwielbiam, skóra jest po nim taka gładka

Zastosowlalam pierwszy raz mleczko Nivea for men gdy maz sie wprowadzil do mnie. Wczesniej nie mialam okazji. Ale ciesze sie bardzo ze sa takie specyfiki :) Moja skóra moze już żyć normalnie po goleniu :D Przyznam ze nawilżenie na kilka dni jest rewelacyjne. Zaden balsam mi tego nie dał :p

Dziewczyny muszę spróbować z tą Niveą od męża hehe, on już po mnie marudzi bo mu żel do golenia zużywam;-)

Dziewczyny, ja nie widzę na razie żadnej różnicy i nogę i "kroka" depiluję jak i przed ciążą, bo brzuszek jest malutki i jeszcze w niczym nie przeszkadza :-D (do czasu!). U nas chyba będzie burza zaraz...

widzę, że nie tylko ja podbieram panom kosmetyki, mój tez używa balsamu z Nivea i żel do golenia. co do balsamu to się nie wypowiem bo nie stosowałam, ale mój bardzo chwali i jest wydajny, a żel super:)

ja na razie też nie mam problemów z goleniem żadnej partii ciała ;-) ale chyba faktycznie, jak się bębenek zaokrągli, tak że ciężko będzie cokolwiek zobaczyć, to albo męża zatrudnię, albo kremy do depilacji :-)

Nimfii no właśnie na takiej profesjonalnej depilacji jeszcze nie byłam,kiedyś sama używałam depilatora i nie miałam problemów skórnych,ale w poprzedniej ciązy odpusciłam sobię tą "przyjemność" i do dzisiaj do niej nie wóciłam :-p Hmmm no nie wiem,moze pójde z tydzień przed wyjazdem.
podobnie jak bryszka używam tylko depilatora ,po goleniu maszynką mam włosy na nogach już na wieczór , pare razy byłam też na wosku u kosmetyczki bo po depilatorze lubią włosy wrastać a po wosku mniejsze prawdopodobieństwo , teraz chciałam robić pachy woskiem ale chyba poczekam i zrobię dopiero po porodzie

reklama
ja też mojemu mężowi zabieram nivea :) przed co później nie ma i się dziwi, że tak szybko się kończy :p

Ja nie wyobrażam sobie co będzie później z goleniem naprawdę jak już ledwo to robię i muszę się gimnastykować ten brzuch przysłania mi to co powinno być na widoku :p
Zobaczymy w razie czego mąż mnie ogoli mam nadzieje, że mnie nie zatnie :/

Do góry