reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

Moj mąz nie ma smaków i zachowuje sie jak zwykle, ale slyszalam ze niektorzy Panowie maja zachowania wlasnie takie a'la cięzarna ;)

reklama
Moj mąz nie ma smaków i zachowuje sie jak zwykle, ale slyszalam ze niektorzy Panowie maja zachowania wlasnie takie a'la cięzarna ;)

Jeszcze tego brakowało, zeby faceci zachcianki ciężarne mieli, moze zeby im jeszcze brzuchy rosły, co?!:-) To jak okradanie ciężarnej z jej humorów i przywilejów...
A rodzic to i tak my musimy...

Czytałam ostatnio artykuł, ze zachcianki w ciąży to zwyczajny kaprys nieuwarunkowany w zaden sposób medycznie. To tylko i wyłącznie społeczne przyzwolenie na dziwne upodobania żywieniowe

Emy a mojemu mezowi brzuszek rosnie :p ale dlatego ze czesciej na Fast Foody chodzi ;) na szczescie troszke spala na rowerze

Mój chłop ma większy brzuch niż ja, z resztą to jego zmora od jakiegoś czasu ;-) Choć pewnie niebawem go dogonię :-D

Naszemu tatusiowi też brzuszko urosło ;) jego brzuch rósł jeszcze nim u mnie było widać... ;)
Mnie dolegaja komniaki... coraz mocniejsze, dziś całą noc mały szalał w brzuszku dopiero o 8 rano przestał się wiercić...

Mnie dolegaja komniaki... coraz mocniejsze, dziś całą noc mały szalał w brzuszku dopiero o 8 rano przestał się wiercić...
A u mnie od soboty spokój, wtedy pierwszy raz poczułam coś mocniejszego, jakby kopniaczek właśnie i znowu do teraz nic, czasem tylko wydaje mi się, że coś mnie smyra, łaskocze... Buu, a już bym chciała

Kochana je pierwszy tydzień też nie wiedziałam czy to kopniaczki czy moje jelita z którymi miałam straszne problemy przed ciążą... a potem coraz śmielej mnie kopał a teraz to tak daje popalić że czasem nie mogę wytrzymać zwłaszcza jak mam pełen pęcherz a mały dokazuje....

reklama
gola ja w pierwszej ciazy przegonilam meza jesli chodzi o wielkosc brzuszka, a tym razem w tej chwili mu jakos doruwnuje ;-) za miesiac pewnie znow bede wieksza niz on :-p

Do góry