reklama
I
inna_a
Gość
nimfii- odstresują mnie zakupy dla małego dlatego to zrobię
Emy
Fanka BB :)
Moj mąz nie ma smaków i zachowuje sie jak zwykle, ale slyszalam ze niektorzy Panowie maja zachowania wlasnie takie a'la cięzarna
Jeszcze tego brakowało, zeby faceci zachcianki ciężarne mieli, moze zeby im jeszcze brzuchy rosły, co?!:-) To jak okradanie ciężarnej z jej humorów i przywilejów...
A rodzic to i tak my musimy...
Czytałam ostatnio artykuł, ze zachcianki w ciąży to zwyczajny kaprys nieuwarunkowany w zaden sposób medycznie. To tylko i wyłącznie społeczne przyzwolenie na dziwne upodobania żywieniowe
B
Bryszka
Gość
Naszemu tatusiowi też brzuszko urosło jego brzuch rósł jeszcze nim u mnie było widać...
Mnie dolegaja komniaki... coraz mocniejsze, dziś całą noc mały szalał w brzuszku dopiero o 8 rano przestał się wiercić...
Mnie dolegaja komniaki... coraz mocniejsze, dziś całą noc mały szalał w brzuszku dopiero o 8 rano przestał się wiercić...
Gola84
Fanka BB :)
A u mnie od soboty spokój, wtedy pierwszy raz poczułam coś mocniejszego, jakby kopniaczek właśnie i znowu do teraz nic, czasem tylko wydaje mi się, że coś mnie smyra, łaskocze... Buu, a już bym chciałaMnie dolegaja komniaki... coraz mocniejsze, dziś całą noc mały szalał w brzuszku dopiero o 8 rano przestał się wiercić...
B
Bryszka
Gość
Kochana je pierwszy tydzień też nie wiedziałam czy to kopniaczki czy moje jelita z którymi miałam straszne problemy przed ciążą... a potem coraz śmielej mnie kopał a teraz to tak daje popalić że czasem nie mogę wytrzymać zwłaszcza jak mam pełen pęcherz a mały dokazuje....
reklama
Podziel się: