reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

reklama
Anek ja miałam spore nacięcie, duze dziecko, chodzić nie mogłam 2 tygodnie, ale już od dawna nic mnie tam nie boli. Moze spróbuj skonsultować z innym lekarzem?

A Ja sie znowu jakos dziwnie czuje dziewczyny,myslalam ze po nocy mi przejdzie ehh wczoraj to w ogole myslalam ze zjade na wieczor,taka jakas slaba bylam,w glowie sie mi krecilo i mialam uczucie nudnosci,myslalam ze kolacje zwroce :-( a teraz znowu te zawroty glowy wrocily i taka jakas zakrecona i slaba sie czuje :-(

Ssabrinaa współczuję kochana, ja od porodu już dwa razy byłam chora, nigdy tak nie chorowałam! Połóż się, jeśli mały śpi i wykorzystaj chwilę dla siebie! A jak nie przejdzie to do lekarza, zdrowiej maleńka! :*

Ssabrinaa - zrób sobie podstawowe badania krwi i mocz. Jeśli to tylko zmęczenie, to pewnie wyniki będą w normie, ale jeśli nie - to będziesz mieć już gotowe na wizytę u lekarza.

j adalej przy przeciąganiu się czuję ból w bliźnie po nacięciu :/, w dodatku dość mocno boli mnie kręgosłup w miejscu nakłucia na znieczulenie :( i mam czasem wrażenie, że jeken kręg mam opuchnięty, jakiś taki wystający bardziej :/

Skoro o bólach to mnie od 4 dni boli macica jak do @ ale @myślę, że powinien być w następny czwartek (28 dni temu miałam @wcześniejszy). Wczoraj w nocy to zwijałam się z bólu jak przy porodzie . Czy któraś z Was też tak ma??:wściekła/y:

ja 2 @po porodzie spodziewam się 29.01 a brzuch to mnie bardzo mocno bolał jak na @w środę, wzięłam 2tabletki paracetamolu i przeszło ja zawsze miałam bolesne miesiączki tak zawsze 1,2,3 dzień mnie bolał myślałam że po porodzie to się zmieni i bóle brzucha znikną:no:

reklama
alma26: mnie od dwóch dni kłuje w prawej pachwinie albo w dole brzucha, trudno określić. bardzo ten ból podobny do nieudanego znieczulenia podczas porodu, gdzie właśnie tam odczuwałam skurcze :tak:
Mam 3 podejrzenia
1. poporodowe kłucia
2. @ się zbliża
3. jakaś owulacja cy cuś

Może regularność cyklu ci jeszcze nie wróciła?

Do góry