reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

reklama
Anek ja miałam spore nacięcie, duze dziecko, chodzić nie mogłam 2 tygodnie, ale już od dawna nic mnie tam nie boli. Moze spróbuj skonsultować z innym lekarzem?

A Ja sie znowu jakos dziwnie czuje dziewczyny,myslalam ze po nocy mi przejdzie ehh wczoraj to w ogole myslalam ze zjade na wieczor,taka jakas slaba bylam,w glowie sie mi krecilo i mialam uczucie nudnosci,myslalam ze kolacje zwroce :-( a teraz znowu te zawroty glowy wrocily i taka jakas zakrecona i slaba sie czuje :-(

Ssabrinaa współczuję kochana, ja od porodu już dwa razy byłam chora, nigdy tak nie chorowałam! Połóż się, jeśli mały śpi i wykorzystaj chwilę dla siebie! A jak nie przejdzie to do lekarza, zdrowiej maleńka! :*

Ssabrinaa - zrób sobie podstawowe badania krwi i mocz. Jeśli to tylko zmęczenie, to pewnie wyniki będą w normie, ale jeśli nie - to będziesz mieć już gotowe na wizytę u lekarza.

j adalej przy przeciąganiu się czuję ból w bliźnie po nacięciu :/, w dodatku dość mocno boli mnie kręgosłup w miejscu nakłucia na znieczulenie :( i mam czasem wrażenie, że jeken kręg mam opuchnięty, jakiś taki wystający bardziej :/

Skoro o bólach to mnie od 4 dni boli macica jak do @ ale @myślę, że powinien być w następny czwartek (28 dni temu miałam @wcześniejszy). Wczoraj w nocy to zwijałam się z bólu jak przy porodzie . Czy któraś z Was też tak ma??:wściekła/y:

ja 2 @po porodzie spodziewam się 29.01 a brzuch to mnie bardzo mocno bolał jak na @w środę, wzięłam 2tabletki paracetamolu i przeszło ja zawsze miałam bolesne miesiączki tak zawsze 1,2,3 dzień mnie bolał myślałam że po porodzie to się zmieni i bóle brzucha znikną:no:

reklama
alma26: mnie od dwóch dni kłuje w prawej pachwinie albo w dole brzucha, trudno określić. bardzo ten ból podobny do nieudanego znieczulenia podczas porodu, gdzie właśnie tam odczuwałam skurcze :tak:
Mam 3 podejrzenia
1. poporodowe kłucia
2. @ się zbliża
3. jakaś owulacja cy cuś

Może regularność cyklu ci jeszcze nie wróciła?

Do góry