reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

mnie tez boli strasznie kregoslup mi nie mogli zrobic odrazu znieczulenia bo mam krzywy kregoslup i nie mogli trafic pare razy mnie kuli a baba byla zla i krzyczala nic z tego nie bedzie a ja sie stresowalam, bo sobie mysle musze miec cc a jak to zrobia bez znieczulenia...

reklama
A ja mam straszne problemy z kolanami. Bolą mnie głównie w nocy podczas karmienia na leżąco. Kładę sobie poduszkę między ogi ale to nie pomaga. Po całej nocy na boku czuję, jakby mi miały kolana eksplodować. Znacie jakąś maść przeciwbólową do stosowania podczas karmienia?

Mam pytanie do mam, które rodziły SN i były nacinane. Jak sie czujecie po tym nacieciu?
Mnie rana się zagoiła po 4-5 tyg. ale cały czas mnie mega boli. Gin powiedzial, że wszystko jst OK, ale ja codziennie odczuwam ból, nawet przy zwykłym chodzeniu a szczególnie pod wieczór. Czy któraś z Was też ma takie bóle?

Anek mnie akurat nie boli, wczoraj jak byłam na wizycie to mi powiedziała że przy ujściu ma twardą skórkę i to może mnie boleć(a nie boli), ale to zniknie, więc może u Ciebie te objawy znikną, a jak nie to idź i powiedź że Cię boli, mimo że on mówi że jest ok. mnie zaś boli kość od spojenia jak bardzo długo leże w jednej pozyci ale to przeważnie w nocy jak nasza niuńka znami śpi i dla mnie już nie ma miejsca i leże jak kłoda tak do samego rana. o kręgosłupie nawet nie wspominam w dzień ok, nic nie czuje,a w nocy to się zastanawiam kiedy przyjdzie taki dzień że nie będe mogła wstać

Anek myślę, że nie powinno Cię już tak boleć. Mnie nacięli dwa razy, a 2-3 tygodnie po, nie czułam już nic :) Koniecznie zgłoś to gin jeszcze raz. A może ciągnie Cię blizna? Albo jakieś zgrubienie Ci się zrobiło? Spróbuj sobie też zrobić nasiadówkę z Tantum Rosa - to na takie sprawy zawsze pomaga:tak:

Slyszalam opinie mam ktore sa po CC , albo innych zabiegach z nacięciem skóry, że blizna nieraz je bolała, czy czuły ciągniecie, dyskonfort. Tak więc moze blizna ktora zostala po nacieciu krocza moze bedzie podobnie reagowac?

Anek: mnie już dawno nic nie boli po nacięciu... koniecznie zgłoś to lekarzowi i nie daj się zbyć skoro przeszkadza ci to w codziennym funkcjonowaniu :-(

reklama
kurcze to faktycznie coś musi byc nie tak. Ale moja siosrta też dalej odczuwa naciecie a rodzila w czerwcu 2010:crazy: Moze my rodzinnie jakies "delikatne" jestesmy...

Do góry