reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

reklama
Dziewczyny mi kompletnie nic nie puchnie (choć już to pisałam kiedyś, że dziś nic, a jutro mogę być jak balon), ale boję nosić obrączkę - bo jakby coś się działo i nagle bym spuchła, to w szpitalu się nie pierniczą, tylko przecinają-wolę nie ryzykować
Justynaz współczuję bólu, mnie dziś jak myłam głowę nad wanną tak napierniczało, że mialam biedę się wyprostować:/

Ja takze nie puchne, ale nie nosze obraczki ani bizuteri. W szpitalu wole tego nie miec. A jak chodzi o buty to chodze teraz tylko w adidasach, bo mi nawygodniej :tak: Smiesznie czasem wygladam w jesiennej kurtce i adidasach ale juz mi to obojetne :-p i tak siedze juz w domu niemal non stop :tak:

Dzis dodatkowo zaliczylam spadek sił :sorry2:
Moglabym lezec i nicnierobic caly dzien. Jest z nami moj tata to troche zabawia Macka, i dobrze, bo mnie sie nie chce nawet jedzenia przygotowac.

Gola84 ja takich wyczynów to nie próbuję(mycia głowy nad wanną) chyba bym się nie podniosła...ja nawet nie schylam się żeby wannę umyć bo mnie boli kręgosłup, jak na razie to chyba jedyny minus...no bo jak mam lenia to chyba nie dolegliwość;)))

Gola nie ma czego zazdroscic naprawdę.
Mycie głowy tez wykonuje nad wanna. Ale nie kucam, staram sie w miare stojaco troche pochylona. Troche nachlapię ale powyciera sie i po problemie. Nie powiem, odpoczynki prostujace są bo bym nie dała rady.

Kurczę dziewczyny jak Wy te głowy nad wanną myjecie?!:szok: Dla mnie to jest niepojete na tę chwilę z moim wielkim brzucholem i wszelkimi bólami! Podziwiam!

Kurczę dziewczyny jak Wy te głowy nad wanną myjecie?!:szok: Dla mnie to jest niepojete na tę chwilę z moim wielkim brzucholem i wszelkimi bólami! Podziwiam!

Właśnie to zrobiłam :) ja biorę gruby złożony ręcznik, przykładam do brzegu wanny i kolanami się zapieram :)P więc w zasadzie to myję głowę "klęcząc o bok wanny" :tak: taka ot gimnastyka

reklama
Mnie wykańcza zgaga! Cokolwiek bym nie zjadła to mi wszystko tak podchodzi że masakra. Co do kąpieli to w wannie jeszcze daje rade, mam za to problemy ze spaniem, bo nie mam juz takiej pozycji w której było by mi wygodnie :-(

Do góry