reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

Mnie od wczoraj męczy zgaga i dziś jakaś taka nie do życia jestem, wyspałam się jak nigdy, ale nie czuję się rewelacyjnie...głowa mnie boli i jakaś rozlazła jestem...
w zeszłym tygodniu odkryłam sposób na taki wstrętny i obezwładniający ból głowy :tak:
Wcześniej w to nie wierzyłam ale osobiście pomogło juz trzy razy :tak:
Gimnastyka szyi po prostu !! Siadamy z prostymi plecami, odprężamy się, oddychamy przeponą-nosem wdech, i długi wydech ustami. Głowa w dół i kręcimy kółeczka-na jedno ramię, do tyłu, na drugie ramię, na dół i tak kilka razy, potem zamiana-kółeczka w drugą stronę. Potem głowa w dół do góry i do tyłu i też kilka razy... Cały czas oddychamy. Potem prosto głowa, patrzymy w prawo , na środek, w lewo .
mi pomogło chociaż zwykle jestem lekomanką :-D

reklama
Margana :-D:-D chciałabym to usłyszeć...i tekst "proszę natychmiast jechać do szpitala":-)

właśnie odebrałam wyniki krew chyba oki ale mocz flora bakteryjna i nabłonki d.liczne ciekawe co to :szok:

Margana :-D:-D chciałabym to usłyszeć...i tekst "proszę natychmiast jechać do szpitala":-)

I ja tez bym chciala zostac wyslana do szpitala z wizyty czwartkowej :-)

a nablonki płaskie to juz chyba moga świadczyc o infekcji? ja mam je w kazdym badaniu moczu razem z bakteriami i leukocytami :baffled: Kiedys cos czytalam ze one tak wspolnie wystepuja.

w zeszłym tygodniu odkryłam sposób na taki wstrętny i obezwładniający ból głowy :tak:
Wcześniej w to nie wierzyłam ale osobiście pomogło juz trzy razy :tak:
Gimnastyka szyi po prostu !! Siadamy z prostymi plecami, odprężamy się, oddychamy przeponą-nosem wdech, i długi wydech ustami. Głowa w dół i kręcimy kółeczka-na jedno ramię, do tyłu, na drugie ramię, na dół i tak kilka razy, potem zamiana-kółeczka w drugą stronę. Potem głowa w dół do góry i do tyłu i też kilka razy... Cały czas oddychamy. Potem prosto głowa, patrzymy w prawo , na środek, w lewo .
mi pomogło chociaż zwykle jestem lekomanką :-D
Dzięki - spróbuję następnym razem! ;)

Dziewczyny mam pytanie, też macie takie spuchnięte nogi??? Mój lekarz powiedział ,że jak spuchną mi bardziej niż ostatnio mam już jutro jechać do szpitala, a co może się od tego stać, że puchną...???

reklama
Mnie puchną bardzo, do jesiennych butów nie zmieściłam stóp (mimo, że buty wiązane), ale lekarz mówił, że to normalne.

Do góry