reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Mirelka jeśli masz lekarza jak ja, że w każdej chwili możesz do niego zadzwonić i on Ci powie co i jak bądź Cię zbada to szybciutko dzwoń. Ale jeśli nie to jedź na IP. Ja tak miałam kilka razy...
dzięki dziewczyny, strasznie fajnego mam lekarza napisałam smsa a on zaraz oddzwonił pytał jak ze stolcem jak często się wypróżniam właśnie tutaj chyba mam problem, wypróżniam się codziennie nawet 2 razy ale od paru dni meczę się przy tym a wiem chyba dlaczego od paru dni jem białe pieczywo a zawsze jadłam żytnie bułeczki i było ok, kazał zażywać nospę i do jutra jak nie przejdzie to mam podjechać do niego na USG popołudniu
dzięki jeszcze raz myślę że wszystko będzie ok dzidzia daje znać o sobie tyle dobrze.
dzięki jeszcze raz myślę że wszystko będzie ok dzidzia daje znać o sobie tyle dobrze.
Gola84
Fanka BB :)
mirelka, ja jakiś czas temu miałam taki właśnie straszny ból z jednej strony w podbrzuszu, też się wystraszyłam - okazało się, że to jelito, nie mogłam się załatwić. Mam nadzieję, że zaraz Ci przejdzie, zawsze możesz też podjechać do gina, będziesz spokojniejsza
Mirelko oby już dzisiaj było lepiej i usg wyszło dobrze.
Co do terminu to ja i w pierwszej ciąży i teraz mam liczone wg pierwszego usg.Chociaż Maciuś urodził się blizej terminu z OM (1 dzień po) ;-)
Teraz jednak mi ten termin z OM w ogóle nie pasuje,bo wiem kiedy była owulka,a była dość szybko,bo jakoś 10 dc i wiem kiedy doszło do zapłodnienia,więc nawet licząc tak termin z pierwszego usg bardziej pasuje. Jasne ,ze te terminy na każdym usg się zmieniają i wychodzą inaczej (u mnie wcześniej),ale obydwaj ginekolodzy u któych byłam przyjęli termin z tego pierwszego usg. 3,5 roku temu w UK też tak mi przyjęli.Wydaje mi się,ze to jest bardziej prawdopodobny termin,bo długość cyklu,dzień owulacji oraz dzień zapłodniena mogą być rózne,a w liczeniu terminu z OM przyjmuje się standard.
Ja już mam stersa,bo w poniedziałek wracam do pracy Dopiero w środę mam wizytę i tez się boję czy aby nie odeśle mnie z kwitkiem co do L4.Wczoraj kumpela mi powiedziała,ze ten gin boi się dawać L4,bo ma częste kontrole i dlatego taki niechętny.
Co do terminu to ja i w pierwszej ciąży i teraz mam liczone wg pierwszego usg.Chociaż Maciuś urodził się blizej terminu z OM (1 dzień po) ;-)
Teraz jednak mi ten termin z OM w ogóle nie pasuje,bo wiem kiedy była owulka,a była dość szybko,bo jakoś 10 dc i wiem kiedy doszło do zapłodnienia,więc nawet licząc tak termin z pierwszego usg bardziej pasuje. Jasne ,ze te terminy na każdym usg się zmieniają i wychodzą inaczej (u mnie wcześniej),ale obydwaj ginekolodzy u któych byłam przyjęli termin z tego pierwszego usg. 3,5 roku temu w UK też tak mi przyjęli.Wydaje mi się,ze to jest bardziej prawdopodobny termin,bo długość cyklu,dzień owulacji oraz dzień zapłodniena mogą być rózne,a w liczeniu terminu z OM przyjmuje się standard.
Ja już mam stersa,bo w poniedziałek wracam do pracy Dopiero w środę mam wizytę i tez się boję czy aby nie odeśle mnie z kwitkiem co do L4.Wczoraj kumpela mi powiedziała,ze ten gin boi się dawać L4,bo ma częste kontrole i dlatego taki niechętny.
myślę że to coś z jelitami od paru dni mam zaparcia dziś też ciężko było mi się wypróżnić, ale zajadam się już błonnikiem i białe pieczywo wyrzuciłam z jadłospisu mała się wierci tyle dobrze, nie ma tak żeby było dobrze każdy przechodzi jakieś stresy oby do końca jakoś przetrwać
Dziewczyny, conieco o porodzie przedwczesnym
Poród przedwczesny: jak rozpoznać poród przedwczesny - www.mamazone.pl
Poród przedwczesny | Porady Położnej
Oraz skurczach przedporodowych sygnalizujacych poród
Czy zaczął się poród - Poród - Ciąża i poród - BabyOnline.pl
Poród w skrócie, najważniejsze informacje. | Moda ciążowa dziś i wczoraj - opinie i spostrzeżenia
Widze ze temat skurczowy na topie wiec na pewno linki sie przydadza
Poród przedwczesny: jak rozpoznać poród przedwczesny - www.mamazone.pl
Poród przedwczesny | Porady Położnej
Oraz skurczach przedporodowych sygnalizujacych poród
Czy zaczął się poród - Poród - Ciąża i poród - BabyOnline.pl
Poród w skrócie, najważniejsze informacje. | Moda ciążowa dziś i wczoraj - opinie i spostrzeżenia
Widze ze temat skurczowy na topie wiec na pewno linki sie przydadza
reklama
Podziel się: