reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samopoczucie mamy - dolegliwości fizyczne i nie tylko...

reklama
Madziu trzymam kciuki za Twoje L4! Współczuję Ci kochana, bo ja mimo, że dobrze się czuję, to nie wyobrażam sobie że teraz pracuję. Także musi Ci gin wypisać! Koniec kropka.No;)

madziu walcz o swoje prawo do L4 !! :)
czuje sie dzis jak hipopotam :) taka wielka .
niekiedy mam wrazenie , że przyez te silne kopniaki dzidzius chce mi powiedziec , ze ma dość siedzenie u mnie i chce juz wychodzic. najgorzej jest w nocy kiedy ja juz usypiam i nagle czuje ze mi tam ten czlowieczek harcuje w brzuchu. tak jakby sie w berka z kims bawil.
no i teraz jak on/ona tak daje popalic i tak bryka to wydaje mi sie, ze sie wczesniej urodzi. jakis taki film złapałam , ze z końcem pazdziernika , tak 2 tyg przed terminem bede rodzic. dziewczyny tez tak macie ??

paulapauletta ja też biorą tą opcję pod uwagę (wcześniejszy poród), choć bardziej wydaje mi się jakoś , że to się rozwinie ale w drugą stronę i urodzę po terminie;-D
Dziewczyny wy w suwaczkach macie termin z USG czy z OM? Bo ja mam z USG a zOM to już bym była niby 29t 1d

Gola ja mam od owulacji 2 tyg wstecz ( bo miałam cykl długi i wg OM to miałabym termin an październik i w ogóle sie nie zgadzało) ale pokrywa mi sie to tż z USG, także co idę do gina to USG mam zgodne z suwaczkiem:-)

onanana teraz patrzę na Twój suwaczek i mój termin z OM jest taki jak u Ciebie z USG;) a jak mam patrzeć później, jak minie 6 listopad to już jestem po terminie, czy dopiero 14 listopada (wg USG) mam patrzeć?? Na który termin w szpitalu patrzą?

Gola kurde nei wiem sama, a jaki masz w karcie ciąży wpisany?? Ja mam 08/11 i myślę że na ten będą patrzeć w szpitalu. A powiedz mi, czy pytałaś lekarza o te USG 3D, albo znalazłaś gdzieś w pobliżu w jakiejś przystępnej cenie??

Ja termin mam na 7.11 a z OM na 15.10 więc jak urodzę wcześniej to niby okej, ale coś mi się wydaje, że w połowie listopada dopiero urodzę. Nie wiem skąd takie przeczucie, pewnie się pomylę jak z przewidywaniem płci :p

reklama
Gola kurde nei wiem sama, a jaki masz w karcie ciąży wpisany?? Ja mam 08/11 i myślę że na ten będą patrzeć w szpitalu. A powiedz mi, czy pytałaś lekarza o te USG 3D, albo znalazłaś gdzieś w pobliżu w jakiejś przystępnej cenie??
Ja mam w karcie jeden z OM wpisany na 06.11, a drugi z USG na 14.11, dostałam wczoraj numer do gina który robi USG 3D ,trzeba dzwonić ok 19-21 zeby sie zarejestrować, nie wiem gdzie przyjmuje chyba Dąbrowa Górnicza, trzeba zapytać ile bierze, dziś albo jutro będę dzwonić to dam Ci znaka:)

Do góry