i ja teżja to jak zjem coś za duzo to póżniej mam wyrzuty sumienia bo znów pójdzie w boczki a schudnąc wcale nie tak łatwo i później mówie po co ja to jadłam
Witaj w klubie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ja teżja to jak zjem coś za duzo to póżniej mam wyrzuty sumienia bo znów pójdzie w boczki a schudnąc wcale nie tak łatwo i później mówie po co ja to jadłam
ja zaczelam chudnac jak przestalam sie przejmowac swoja waga. a moze tak mi sie tylko wydaje bo po prostu zaakceptowalam siebie taka jaka jestem?i ja teżja to jak zjem coś za duzo to póżniej mam wyrzuty sumienia bo znów pójdzie w boczki a schudnąc wcale nie tak łatwo i później mówie po co ja to jadłam
nikt nie robi sałatki greckiej???????niby na internecie jest sporo przepisów ale wolała bym jakiś sprawdzony ;-)jak robicie sałatke grecką?ja jeszcze nie robiłam a chcę zrobic za tydzień D na urodziny poproszę o przepis;-)
dzięki:-)Monia
Kapusta pekińska zielone cześci pokroić na góre pomidor w kostke, swieży ogórek , ser feta w kosteczkę, oliwki i na to ciniutkie krążki cebuli(jak chcesz kolorowo to może byc czerwona cebula) na to sos winegret to jest najprostsz wersja a jak mam w domu np kukurydze w puszcze albo surową papryke to tez dodaję ale to juz zalezy od Ciebie