reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sałatki i inne lekkie przekąski:)

ja mam zamiar jutro piec:tak::tak:
mama bedzie mnie pilnowac, wiec jest szansa, ze nie pomyle skaldnikow i proporcji:zawstydzona/y:

Ciasto pychotka:-)Ola z D zachwalali, Mateusz zjadł spory kawałek no i sąsiadce dałam spróbowac i pisała że pyszne że chce przepis:tak:jutro będę jechac do mamy to wezme tez dla niej a w sobote upiekę nowe i pojedziemy z ciastem do teściów:-)
No to chyba i ja się skuszę i upieką w sobotę;-)

reklama
Monia mojej mamie tak smakowało że muszę upiec na sobotę na imprezę dla niej, a i dam troszkę mniej cukru bo troszkę mocno słodkie było chyba tak można??? Co Agulka?

reklama
co do proszku to nie wiem, bo ja sypnelam "na oko" z wiekszej paczki:szok:, wiec sie nie wypowiadam:-D:-D
jednak dobrze, ze dalam z Wasza rada mniej cukru, bo i tak jest dosc slodki, a co mowic z polowa szklanki wiecej:szok:

Do góry