reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sałatki i inne lekkie przekąski:)

reklama
Ja lubie makaron pod każdą postacia i ze wszystkim, nawet z bigosem.............. Adaś bez niczego od razu odcedzony ( dziś zjadł na kolacje całą miseczkę suchego) a Maja lubi ze śmietana i z cukrem

Ja lubie makaron pod każdą postacia i ze wszystkim, nawet z bigosem.............. Adaś bez niczego od razu odcedzony ( dziś zjadł na kolacje całą miseczkę suchego) a Maja lubi ze śmietana i z cukrem

Mateusz tak jak Adaś lubi taki bez niczego a Ola je najchętniej z ketchupem:tak:

Julitka tez makaroniara jest:tak::tak:
swierzy, ugotowany i bez niczego jest najsmaczniejszy:-D:-D

JA uwielbiam makaron:laugh2::laugh2::laugh2: i moje maleństwo idzie w ślady mamusi;-):-D bo ze strony M to makaron tylko do rosołu:eek:

reklama
z niecierpliwością czekam na opinię:tak:
Ciasto pychotka:-)Ola z D zachwalali, Mateusz zjadł spory kawałek no i sąsiadce dałam spróbowac i pisała że pyszne że chce przepis:tak:jutro będę jechac do mamy to wezme tez dla niej a w sobote upiekę nowe i pojedziemy z ciastem do teściów:-)

Do góry