Moja mała miała wzmożone napięcie mięśniowe, dzięki rehabilitacji jest już dosłownie minimalne. I niestety na swoją neurolog raczej nie mamy co liczyć, ona twierdzi,że nie ma żadnych przeciwwskazań bla bla bla.. ale jeździliśmy do niej na fundusz ciekawe co by mówiła gdyby zajechało się do niej prywatnie...? Spróbujemy, ale bliżej terminu szczepienia. W tym czasie będę szukać innych neurologów. Myślałam też o alergologach, ale wtedy pewnie wyniki badań potrzebna na rzekome dajmy na to uczulenie... Wiem,że odroczenie jest najlepszym wyjściem z sytuacji. Mamy na pewien czas spokój.
kerna,
a na jak długo lekarz wystawił odroczenie? (może mieszkasz niedaleko o udałabym się do tego twojego dr ) Moja mała miała po 3 dawce pentaximu wielki obrzęk na nóżce twardy i ewidentnie bolący. 3 tygodnie schodził mówiłam lekarzowi o tym, a on że tak się zdarza i że to "normalne" zła jestem na siebie bo NOP był ewidentny a ja nigdzie tego nie zgłosiłam (nawet nie wiedziałam,że należy takie coś zgłaszać) czasu nie cofnę, a szkoda... teraz to mogę tylko o tym mówić, nie udowodnię nikomu że tak było... aj aaaajjjj....
kerna,
a na jak długo lekarz wystawił odroczenie? (może mieszkasz niedaleko o udałabym się do tego twojego dr ) Moja mała miała po 3 dawce pentaximu wielki obrzęk na nóżce twardy i ewidentnie bolący. 3 tygodnie schodził mówiłam lekarzowi o tym, a on że tak się zdarza i że to "normalne" zła jestem na siebie bo NOP był ewidentny a ja nigdzie tego nie zgłosiłam (nawet nie wiedziałam,że należy takie coś zgłaszać) czasu nie cofnę, a szkoda... teraz to mogę tylko o tym mówić, nie udowodnię nikomu że tak było... aj aaaajjjj....