O
ona_23
Gość
Mam nadzieję,ze Nowy Rok będzie dla nas bardzo przychylny w tych sprawach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety tak jest i nic na razie nie poradzisz ,no chyba ,że nieco pomożesz.ciekawe jest to wszystko, co piszecie, dziewczyny
oglądałam ten program w tvn-ie, o którym piszecie i też mnie strasznie wkurzyły wypowiedzi "fachowców"
sporo bzdur było w tym materiale, głównie o konserwantach w szczepionkach, które niby się wypłukują
byłoby idealnie, gdyby koncerny farmaceutyczne i ci, którzy tym zarządzają pozwolili wprowadzić nowe szczepionki, które są już opracowane, ale leżą na dnie szuflad, bo nie opłaca się zmieniać
poza tym, ten tekst z programu, o tym, że wszystkie leki i szczepionki maja skutki uboczne i NOP-y są wkalkulowane w ryzyko, bo jest ich mały procent w skali milionów szczepień dla mnie to dramat
rozumień, że takie eksperymenty są prowadzone na roślinach, ale na żywym organizmie i do tego z nie w pełni wykształconym uk. immuno....
przerażające.....
a ja muszę unikać stresów, bo jestem zaszyta wrrrrr
mam tylko nadzieję, że jednak więcej ludzi otworzy oczy i wymusi zmianę w produkcji szczepionek
bo dlaczego bez przerwy modyfikuje się wszystkie środki ochrony roślin, w tym tez szczepionki, a w stosunku do ludzi, jest taka bezduszność
kluczem do wszystkiego są pieniądze.....
Tu się w każdej chwili coś może zmienić ,więc warto poczekać.Liczę się z tym, że i tak będzie poważna rozmowa z Sanepidem bo to tak czy siak nastąpi. Im później tym lepiej dla mnie, bo mam wiecej czasu na nabycie potrzebnej wiedzy np. Teraz mam co innego na głowie i nie mam czasu, zeby biegać jeszcze po sanepidach i sądach.
A moze cos sie wyjaśni do tego czasu na naszą korzysć
Ja jutro mam skierowanie na porodówkę - mam nadzieję, że coś zacznie się dziać.
Oświadczenia i kartki o zakazie szczepienia do oblepienia szklanego łóżeczka już przygotowane.
POWODZENIA :-) pewnie już tulisz swoje maleństwo