reklama
My też od piątku walczymy z katarkiem. Używamy kropel NASIVIN SOFT + maść majemajerankową i STERIMAR z miedzią. A jak się wykurujemy to doraźnie STERIMAR bez miedzi- nawilża śluzówkę nosa. A kararek odciągamy SOPELKIEM.
I myślę, że już jutro wyjdziemy na polko
I myślę, że już jutro wyjdziemy na polko
M
MamaWiki
Gość
Moja Wiktoria jest chora, zaczęło się właśnie od katarku, strasznie zatkany nosek.
Oczyszczałam nosek solą fizjologiczną i czyściłam gruszką, kupiłam też maść majerankową, o której pisano już, jednak nie pomagało. Musiałam wybrać się do lekarza i są antybiotyki, nadal mam czyścić nosek solą fizjologiczną, odciągać gruszką, ale oczywiście delikatnie i smarować pod noskiem maścią majerankową.
Powodzenia!
Oczyszczałam nosek solą fizjologiczną i czyściłam gruszką, kupiłam też maść majerankową, o której pisano już, jednak nie pomagało. Musiałam wybrać się do lekarza i są antybiotyki, nadal mam czyścić nosek solą fizjologiczną, odciągać gruszką, ale oczywiście delikatnie i smarować pod noskiem maścią majerankową.
Powodzenia!
dzieki za porady. moj wojtus ma sie juz lepiej ale nie jest jeszcze rewelacyjnie jednak boje sie ze za często i zbyt intensywnie posługuje się gruszka czy naprawde moge mu podrażnić błonę ??
z drugiej strony tylko to mu pomaga.
z sola fizjologiczną to ja pedzluje wacikiem (tak polecila mi doktorka)
pozdrawiam
z drugiej strony tylko to mu pomaga.
z sola fizjologiczną to ja pedzluje wacikiem (tak polecila mi doktorka)
pozdrawiam
reklama
tuśka21
Fanka BB :)
tak ja tez czytalam wlasnie dosc niedawno artykul o tym ze nawet jak dziecko ma jakies skaleczenie czy jakies odparzenie to mozna tez robic z gazy i mleka oklady - a z tym katarem to nie chcialo mi sie wierzyc - ale moja pani pediatra tak mi poradzila - i rzeczywiscie miala racje
Podziel się: