reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy niezbędne dla Maluszka

Mam te same odczucia w stosunku do tych z Dzidziusia, no i dla mnie z Pampersa też odpadają. Nie próbowałam tych z Biedronki. Muszę się przejść i kupić.

reklama
Pampers u nas odpadly te sensitive smierdza:-(Wedlug Mnie dada są super za 72 sztuki placisz 4.99:tak:pieknie pachna super nawilzone masz rozne nawet do skory wrazliwej:tak::-)mUSZE jeszcze z Hippa wyprobowac:-D:-)

Ja mam wszystko z serii BABYDREAM z Rossmana jeszcze chce kupić wrazie co chusteczki z biedronki tylko niewiem jakie pieluchy bo jedne to napewno z Rossmana a drugie to ch***** wie napewno niechce pampersa

Ja mam wszystko z serii BABYDREAM z Rossmana jeszcze chce kupić wrazie co chusteczki z biedronki tylko niewiem jakie pieluchy bo jedne to napewno z Rossmana a drugie to ch***** wie napewno niechce pampersa
kasica słyszałam ,że pieluszki Dada z Biedronki są dobre a z tych popularnych to zamiast pampers i huggies dobrze jest kupić Happy z Belli. ja kupiłam dla naszego malucha Happy Newborn :)

tylko, żeby wojan na pieluchy z tego nie wyszła! ja tylko widziałam, co huggies potrafią zrobić z pupcią niemowlaka... bo sa zbyt dopasowane przy nóżkach, to te na pewno odpadają, a pampersy niby dobre, ale drogie. Jeszcze nie wiem jakich będe używać, ale waham się między happy a biedronką. ponoć, chociaż pewna nie jestem, bo to opinia tylko jednej matki- pieluchy tesco są niezłe. ale jakoś nie śpieszno mi do testowania:-p

z kosmetyków też się chyle ku bambino, ewentualnie nivea, jedno wiem na napewno- jak coś to tylko jedna firma. nie będe mieszać:tak:

Co do pieluszek to każda mama i tak dopasuje do swojego dziecka więc spokojnie. Trzeba popróbować. Przy synku zaczynałam od Happy, które skończyły się na jednej paczce. Nie byłam z nich zadowolona bo okazały się strasznie sztywne. Potem były Dada biedronkowe (do czasu zmiany producenta) a na samym końcu Huggies Classic (z tych byłam najbardziej zadowolona). Jak synek był starszy wypróbowałam pieluszki z Lidla które okazały się strzałem w 10, zaś pieluszki z Rossmana koszmarnie Marcinka odparzyły (ale teraz już chyba tych nie ma).
Teraz zacznę od Huggies a jak mała urośnie a właściwie utyje to spróbuję z Lidla. Zauważyłam, że niewiele firm proponuje pieluszki dla noworodków od 2, 2,5 kg.
Niestety u nas Pampersy się nie sprawdziły, bo Marcinek był na nie uczulony i teraz nawet nie będę próbować.

reklama
Do góry