reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy niezbędne dla Maluszka

Iwonka witaj w klubie ja tak samo kochyam zapach oliwki Bambino:-DMydelka i chusteczek z tej firmy sama nieraz podkradam je moim malenstwą:tak::-DRewelacjaaaaaaaa!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:Polecam tez chusteczki Dada są super nawilzone i pieknie pachną:tak:;-)nie wiem jak pieluszki bo nie mialam ale chwala sobie:tak:krem do pupy mialam Nivea fajny jest:tak:Oilatum rewlacjaaa poprstu :tak:troszke drogi ale warto zainwestowac:tak:są jesze mydelka z tej formy i kremik teraz w prowadzili Oilatum Soft mieliscie????:confused:Dzidzius chusteczki nie podeszly jakies suche natomiast pampersa te sensitive smierdza :no:Oliwka J@J wysusza jest jak woda poprstu:wściekła/y:wiecej jej nie kupie firma nivea jest tez bardzo dobra jestem przy Bambino i tak zostanie:tak:sprawdzaja sie od lat:-):-)jestem bardzo zadowolona:-):-):-)mam wszystkie produkty z tej seri

Ostatnia edycja:
reklama
Oilatum Soft - tez jest fajny :tak:
W sumie Mustela i Oilatum to podobny przedział cenowy
ale ja zakochana jestem w zapachu produktów Mustela :-D
Córci nawet perfumy tej firmy kupiłam - dla niemowląt :-)

Ja pieluszki na razie kupilam huggies newborn a husteczki bambino do kapieli kupie oilatum no i do pupy mam sudocrem z pierwsza dzidzia uzywalam tylko pampers pieluszek i chusteczek ale szczerze powiedziawszy 12 lat temu nie bylo konkurencji na polskim rynku z tymi produktami:no:

Ja ze swoja córcią ponad 5 lat temu robiłam eksperymenty - chusteczki mogłam używać jakie chciałam (żadne ją nie uczulały)
Ale pieluszki to tylko pampersy
Używałam różnych - ale pampersy były najlepsze, bo z innych siki mi potrafiły "nogawką" wyciekać :baffled:

Witam!
Czy któraś z Was stosowała bądź też będzie stosowac kosmetyków MUSTELA BEBE - jakich produktów i do czego?
Ja zastanawiam się nad Mustelą Bebe lub Mustelą Stelatopia.
Czy macie może informację czy po kąpieli z użyciem Żelu Mustela Bebe wzbogaconym w krem ochronny trzeba używac jeszcze oliwki?
Pozdrawiam :)

Oilatum Soft - tez jest fajny :tak:
W sumie Mustela i Oilatum to podobny przedział cenowy
ale ja zakochana jestem w zapachu produktów Mustela :-D
Córci nawet perfumy tej firmy kupiłam - dla niemowląt :-)
Witam,
Jakie kosmetyki z Musteli kupiłaś?
Ja też się zastanawiam nad tą firmą, podobno droga, ale bardzo wydajna

Jeśli chodzi o kosmetyki firmy MUSTELA
to używałam:
- szamponu i żelu do mycia 2w1
- kremu nawilżającego
- kremu na zimę
- sztyftu
- perfum
- pudru sypkiego min. do dupci - super pachnie i faktycznie działa

Ostatnia edycja:
Ja tak jak widzę dużo z nas będę używała dla maleńkiej mydełka i oliwki bambino..zastanawiam się nad oilatum....jeśli chodzi o chusteczki to też bambino a pieluszki to tylko pampers

Oilatum jest płynem przeznaczonym do bardzo suchej skóry:tak:Ale jak najbardziej mozesz go uzywac kazdy7 pediatra ci go poleci ale jest rewelacyjny sama go nieraz uzywalam skorka jest super nawilozona i natlusczona:tak::tak::-):-)Jak wyciagasz dzidzie z wanienki to tak jakby miala na sobie juz oliwke:tak:ale kosztuje chyba z 50 zl tam jest 250 ml:tak:Ciesze sie ze wybralas Bambino nie bedziesz zalowac super sa:tak::-)co do pieluszek nie mozesz odrazu zakladac ze bedziesz uzywac pampersa bo nie wiadomo jak zareaguje twoja dzidzia i czy beda DLA NIEJ dobre:-)

reklama
jasne że biorę pod uwagę to że pampers może małą uczulać i będę wówczas zmuszona szukać czegoś innego, ale jestem dobrej myśli :-)

Do góry