reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
ale masz superancką pościel dla bejbusia :-) :-)
princesstopic
Majowe mamy'09
a dziękuję bardzo.. nie mogłam się oprzeć i kupiłam taką pościel:-):-):-)
jola466
Majowe mamy'09
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Jola bardzo ładnie "ustrojone" łóżeczko widze że wszystko już gotowe, tylko czeka na dzidziulke ;-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Jola - a ja mam pytanko do ciebie...
powiedz mi jaki kupiłaś materac do łóżeczka? znaczy się co ma w środku, jaka grubość? a w jakim sklepie go kupiłaś (jeśli możesz to podaj linka)?
z góry dziękuje
powiedz mi jaki kupiłaś materac do łóżeczka? znaczy się co ma w środku, jaka grubość? a w jakim sklepie go kupiłaś (jeśli możesz to podaj linka)?
z góry dziękuje
ola14024
Fanka BB :)
Odradzam Kosmetyki Johnson's baby uczulaje dzidzie najgorsza jest oliwka jest jak woda i wysusza skórechusteczki dzidzius srasznie suchePolecam Kosmetyki Bambino dla mnie rewelacja są sprawdzone od lat slicznie pachna nawilzaja skorka jest po nich taka mieciutkachusteczki tak samo super nawilzone chusteczki papers sensitive sa smierdzace odradzam:-( nie wiem jak z hipa bo mialam tylko krem i olwike pachna troche dziecieca kupka hehhe ale sa okejnivea nie wiem bo nie mialam:-)przy moch skarbach uzywam Bambino polecam tez Oilatum rewelacjaaaaa skorka jest poo nich super miekkaa nie uczula nie muisz smarowac dzidzi bo kapieli on sam nawilza po wyciagniwciu z wanienki dzidzia ma skorke jak po oliwcetylko oilatum sa troszke srogie butelka chyba 50 zl a mydelko 25 za jedno dpdam jeszcze ze nie liczy sie firma tylko jak dzidzia raguje na dany kosmetyk
Ostatnia edycja:
reklama
iwona100na
Majowa Mamusia
Ja używam kosmetyków MUSTELA - córci to nawet tej firmy perfumy kupiłam
Perfumy te są przeznaczone dla dzieci i niemowląt (są bezalkocholowe) i pachną rewelacyjnie
Perfumy te są przeznaczone dla dzieci i niemowląt (są bezalkocholowe) i pachną rewelacyjnie
Podziel się: