reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzeczy kupione niepotrzebnie

reklama
ten kosz ma bardzo mieszane opinie-jedni wychwalaja go pod niebiosa a inni klna wyzywajac od zlomu do kupki nieudacznego plastiku. Daj koniecznie znac jakie masz zdanie na jego temat, az sama jestem ciekawa co bedziesz miala do powiedzienia po chwili uzytkowania tego sprzetu ;)

Ostatnia edycja:
ten kosz ma bardzo mieszane opinie-jedni wychwalaja go pod niebiosa a inni klna wyzywajac od zlomu do kupki nieudacznego plastiku. Daj koniecznie znac jakie masz zdanie na jego temat, az sama jestem ciekawa co bedziesz miala do powiedzienia po chwili uzytkowania tego sprzetu ;)
hmmm to był właściwie jedyny na zwykłe worki jaki nam się udało upatrzeć... no nic może będę szukała dokładniej w takim razie... szczerze mówiąc nie przyszło mi wcześniej do głowy szukanie opinii o koszach na pieluchy ale się chyba przyłożę do tematu przed kupnem.

:-D:-D:-D no moze sie smieszne wydawac ze wybor kosza na ...smierdzace pieluszki moze byc nie lada gratka:happy: Zycze powodzenia!

Dla nas teraz idelany jest fotelik BAWI http://www.bawi.fr/ Marcel sam jeszcze nie siedzi,a leżec juz tez nie chce,wiec fotelik jest idealny :)

5ef9060862.jpeg

Pawimi,czy orientujesz sie czy z tej stronki wysylaja rzeczy do Polski Upscale Children's Boutique 2 Sweet Sisters unique ?? Oszalalam jak zobaczylam te wszystkierzeczy :-):-):-) I mam juz pare upatrzonych :-)
karolina - nigdzie na stronie pod informacjami nie znalazlam ich polisy wysylkowej natomiast probowalam "sztucznie" dokonac zakupu i w koszyku w fazie koncowej placenia wyslwietla sie polska jako kraj docelowy wiec byc moze tak. Napisalam do nich maia z zapytaniem, jak tylko dostane odpowiedz dam ci znac:tak:

Dzieki za sprawdzenie tego Pawimi :-) To teraz z przyjaciolka robimy zakupki :) bo ona ma dziewczynke mlodsza od mojego Marcelak o 2.5 miesiaca :-) Mezowie pojda z torbami.

reklama
prosze bardzo moja droga....tylko nie podawajcie mezom mojego adresu ...ha ha:)))))) milego zakupkowania i jak chcecie to wam wiecej takich stronek moge podeslac!

Do góry