reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

Ja tam polecam pochodzic po galeriach i jakichś sklepach. Jakoś nie mogę się przekonać do zabawek kupowanych przez internet. Nigdy jakoś nie mogę ich zobaczyć i dotknąć by wiedzieć czy będą dobre. No a takich sklepów w galeriach znajdziesz całą masę więc nie ma problemu z wyborem :)

reklama
Szanowne Panie.
Jestem studentką V roku Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na kierunku Dietetyka.
W mojej pracy postanowiłam zająć się oceną sposobu żywienia i stanu wiedzy żywieniowej kobiet w ciąży. W związku z tym zwracam się z prośba o wypełnienie poniższej ankiety.
Ankieta jest w pełni anonimowa, a zebrane w niej informacje posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej.
Dziękuję
https://www.webankieta.pl/ankieta/256260/ocena-sposobu-zywienia-i-stanu-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.html

Ja wszystko kupowałam w sklepie musiałam dotknąć obejrzeć no i sprawdzić dokładnie producenta. Nie chińszczyznę!!!

Z doświadczenia polecam po prostu olx :)
Można kupić rzeczy nowe jak i używane w okazyjnych cenach, a rzeczy dla noworodków służą ludziom krótko i potem starają się ich pozbyć. My kupiliśmy używany przewijak z wanną i komodą tzw. 3w1 za 100zł, a taki mebelek kosztuje w sklepach 600zł. Udało nam się też kupić monitor oddechu z nianią elektroniczną wart 600zł. za 200... Myślę, że to dobra opcja by trochę zaoszczędzić w okresie w którym lista wydatków wydaje się nieskończona.
Pozdrawiam

Niestety jest dość drogie ok.560zł,ale w hurtowej cenie jest troszke tańsze ok.515zł.Ale my zdecydowaliśmy się na nie bo ma dużo funkcji i za tą cenę moim zdaniem się opłaca.
Poszukajcie jeszcze używanych ja za bardzo podobne zapłaciłam 150 zł a łóżeczko jest w stanie idealnym i posłuży jeszcze dłuuugi czas ;)

reklama
Jeśli chodzi o witaminki w ciąży to zdecydowanie mogę polecić prenatale. Mają dobry skład i nie są drogie. Dodatkowo mają wysoką przyswajalność.

Do góry