ja jestem fanką Pink No More pinknomore.pl. Mają świetnej jakości akcesoria niemowlęce, a przy tym całkiem przystępne ceny. Tutaj muszę też zaznaczyć, że nie jest to jakaś chińska produkcja po której dziecko dostanie jakiegoś uczulenia, tylko same naturalne materiały
reklama
Ja polecam Cottonmoose: Link do: Cottonmoose To polski producent, nie chińszczyzna Mam od nich śpiworek w komplecie z rękawicami do wózka, kocyk, wkładkę i torbę do wózka - ani razu się nie zawiodłam
Witajcie,
też zaczynam się interesować wyprawką i chętnie posłucham doświadczonych mam
Łóżeczko czy kojec?
kupować już laktator ( 3 miesiące do porodu )?
czy podgrzewacz do butelki jest potrzebny?
jakie nosidełko do auta, czy lepiej zainwestować w bazę czy to zbędne?
wózek tylko z gondolą potrzebuję na razie?
Łóżeczko czy kojec?
N
Natuś_ka
Gość
Ja miałam przy dzieciach łóżeczka, pierwsze drewniane, drugie turystyczne, bardzo fajna opcja jest dostawka tylko służy dosyć krótko.
Laktator się przyda, nigdy nie wiadomo czy nie pojawi się problem z kp, czasami może pomóc przy stymulacji, lub chociazby kiedy trzeba wyjsć bez maluszka i zostawić mu pokarm.
Podgrzewacze miałam przy pierwszym dziecku dwa i oba poszły na śmietnik, nie były na szczęście nowe tylko w spadku, moim zdaniem nie warto.
Fotelik do auta najlepiej jak dopasujesz w sklepie, zobaczysz wybór, jakie mają testy, jaki najlepiej sprawdzi się w waszym samochodzie itd itd
Wózek jak najbardziej z gondolą, jeśli nie planujesz kupować wózka 2w1 bądź 3w1 to później na spokojnie sobie poszukasz odpowiedniej spacerówki, te z zestawów nie zawsze się sprawdzają.
Laktator się przyda, nigdy nie wiadomo czy nie pojawi się problem z kp, czasami może pomóc przy stymulacji, lub chociazby kiedy trzeba wyjsć bez maluszka i zostawić mu pokarm.
Podgrzewacze miałam przy pierwszym dziecku dwa i oba poszły na śmietnik, nie były na szczęście nowe tylko w spadku, moim zdaniem nie warto.
Fotelik do auta najlepiej jak dopasujesz w sklepie, zobaczysz wybór, jakie mają testy, jaki najlepiej sprawdzi się w waszym samochodzie itd itd
Wózek jak najbardziej z gondolą, jeśli nie planujesz kupować wózka 2w1 bądź 3w1 to później na spokojnie sobie poszukasz odpowiedniej spacerówki, te z zestawów nie zawsze się sprawdzają.
Baby-D
Zaangażowana w BB
Dorzucam kilka linków od siebie:
- ubranka - polska marka Dolce Sonno - ceny są wręcz bardzo niskie, a jakość rewelacyjna. Mają piękne wzory. Początkowo się obawiałam jakości za tą cenę, ale naprawdę rzeczy są świetnie wykonane - Link do: Slodkisen
- wózek - wybralismy, ale jeszcze nie zamówiliśmy z uwagi na odgruzowywanie mieszkania Wózek tez z polecenia, poza aspektem zwrotnosci itp naprawdę pięknie wygląda
- łóżeczko - nie mogę sie przestać nim zachwycać Kupiliśmy CHicco next2me Magic - jesteśmy bardzo zadowoleni, świetnie się komponuje z naszym łóżkiem, ma opcję kołysania, dostęp do maluszka za pomoca jednego przycisku za pomocą, którego opuszcza sie bok łóżeczka.
- ubranka - polska marka Dolce Sonno - ceny są wręcz bardzo niskie, a jakość rewelacyjna. Mają piękne wzory. Początkowo się obawiałam jakości za tą cenę, ale naprawdę rzeczy są świetnie wykonane - Link do: Slodkisen
- wózek - wybralismy, ale jeszcze nie zamówiliśmy z uwagi na odgruzowywanie mieszkania Wózek tez z polecenia, poza aspektem zwrotnosci itp naprawdę pięknie wygląda
Bebetto Wózek Luca Pro 2W1
Dla wszystkich tych, którzy od wózka oczekują czegoś więcej, przy...
www.megaurwis.pl
- łóżeczko - nie mogę sie przestać nim zachwycać Kupiliśmy CHicco next2me Magic - jesteśmy bardzo zadowoleni, świetnie się komponuje z naszym łóżkiem, ma opcję kołysania, dostęp do maluszka za pomoca jednego przycisku za pomocą, którego opuszcza sie bok łóżeczka.
Łóżeczko Next2Me Magic Chicco Kolor cool grey | Dobra Cena! | Sklep Online
Pati i Maks ➤ Łóżeczko Next2Me Magic Chicco Kolor cool grey w atrakcyjnej cenie ✔️ Aż 60 dni na zwrot ❤️ Kup Teraz!
patiimaks.pl
kasiaa91
Fanka BB :)
Dziewczyny, szukam fajnych ubranek - przeglądam dużo sklepów, ale drażni mnie kolorystyka, szczególnie tych chłopięcych ciuszków, dla mnie noworodek jest przede wszystkim delikatnym niemowlakiem i chcę takie ubranka - pastelowe, delikatne, nie krzykliwe
znalazłam piękne ubranka na colorstories, ale to ledwie jedna strona. Szukam czegoś takiego, może znalazłyście ciuszków w podobnym stylu i możecie coś polecić
znalazłam piękne ubranka na colorstories, ale to ledwie jedna strona. Szukam czegoś takiego, może znalazłyście ciuszków w podobnym stylu i możecie coś polecić
reklama
to tylko moje doświadczenie:Witajcie,
Łóżeczko czy kojec?
- łóżeczko u nas się sprawdza w sumie do tej pory,
- laktator warto meieć, miało być kp a skończyłam na kpi,
- nie miałam podgrzewacza i nie był potrzebny,
- fotelik do samochodu ważny, żeby był bezpieczny. Są wózki 3w1 i jest tam łupina, ale one chyba takie średnie są.
- wózek z gondolą, ale dziecko szybko z niego wyrasta, czasem wcale nie chce w nim być, może warto od razu zainwestować w 2 w 1
ale to tylko moje doświadczenia
Podziel się: