reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

uwielbiamy z Pepco ubranka, sa tanie i sliczne.. szkoda, ze ich strona jest kiepska i ze nie da sie zamawiac przez internet.. dla malenstwa kojec jest przydatny, u nas akurat dostalismy supermami ale przyda sie kazdy, ktory zapewnia dziecku poczucie bezpieczenstwa

reklama
Dziewczyny, może ktoś poszukuje fotelika 0-13 (Air Concord) 320 zł. Za nowy zapłaciłam 650 zł. Wybrałam go za to, że otrzymał maksymalną liczbę punktów w testach bezpieczeństwa. Jest super lekki 2.9 kg. Odbiór osobisty. Warszawa ImageUploadedByForum BabyBoom1447777600.803415.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1447777600.803415.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1447777600.803415.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 244
Ja mam praktycznie wszystko po synku, tylko wozka mi brakuje, ale nie bede szalec i wydawac na wozek 2tys tylko zadowole sie nawet uzywka w dobrym stanie. Tyle, ze chce spacerowke z miekka gondola i takim schodkiem dla starszego dziecka.

Trochę otrzymałam ciuszków od siostry, na większe zakupy jeszcze przyjdzie pora :) bo wykupiłabym chyba wszystkie sklepy - tyle jest pięknych ubranek. Kupować pewnie będę w Pepco, Reserved - bo gatunkowo mają bardzo dobre produkty, smyk też ale ich ceny są baaardzo wysokie jedynie co to przecenki :D

Nowość do wyprawki!
Dziewczyny jeżeli mogę wam polecić nowość to wypróbowałam ostatnio emolient do kąpieli i krem ochronny przeciw odparzeniom od 1 dnia firmy Allerco. Jestem z nich bardzo zadowolona, nie brudzą one ubrań, szybko krem się wchłania. Jest dużą konkurencją jeżeli chodzi o słynny krem na S. Odparzenia jeżeli już się pojawią to szybko znikają a po kąpieli w emoliencie skóra dziecka pozostaje na długo natłuszczona i nie trzeba używać dodatkowych oliwek czy balsamów

Dziewczyny przepraszam, że tak Wam wchodzę na wątek ale chciałabym Was zaprosić do mojego sklepu
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie

reklama
Ciuszki, ciuszkami ale potrzebować będziesz trochę też sprzętu :/
Ja używałam gruszki do noska :) w pierwszych miesiącach, termometr ja kupiłam taki jak w szpitalu mieli a później sprezentowałam bratowej :) a niech służy też i innym.
Jakieś nożyczki malusie do paznokci bo szybko rosną :) żeby sie maluszek nie podrapał
Dla mnie ważnym elementem w domu było dobra cyrkulacja powietrza i nawilżenie ojjj tak i to mi zapadło w pamięci bo mąż poszedł na łatwiznę i od razu kupił dwie rzeczy :)
Chciał się przypodobać a poszedł na łatwiznę :) jak każdy facet :D
Kupił mi laktator i nawilżacz firmy drcare linki podam później :)
Laktator super sprawa ależ mi pomógł jak myślę większości kobietek tutaj i odziwo wyszło mężowi z tym nawilżaczem :)
Już podaje namiar na sprzęt :)
Laktator: Link do: Laktator Fidi 2.0 – DrCare
Nawilżacz: Link do: Nawilżacz powietrza Aeri 2.0 – DrCare

Powodzenia :)

Do góry