reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

reklama
Jaki materac do łóżeczka polecacie? Czytałam wiele opinii na temat gryczano-kokosowych, wg wielu te są najlepsze.. ale może macie jakieś zdanie na ten temat? ;-)

Kochane mamusie zapraszam was bardzo serdecznie do mnie na strone poswiecona moim wyrobom dla maluszkow. Facebook.com/zuzulakids

Jaki materac do łóżeczka polecacie? Czytałam wiele opinii na temat gryczano-kokosowych, wg wielu te są najlepsze.. ale może macie jakieś zdanie na ten temat? ;-)

Fiki Miki Gryko Lux. Syn używa od ponad roku i mogę go spokojnie polecić. Do tego nie jest tragicznie drogi (90 zł). Jeśli będę miała drugiego dzieciaczka, to i dla niego wystarczy. :-)

A co do ubranek, polecam: ciucholandy, wyprzedaże, kupowanie używanych ciuszków na aukcjach internetowych i wymiany ze znajomymi mamusiami.

hmm a ja pytanie dotyczace ochraniaczy na materac, czy wedlug was lepiej zakupic zwykle przescieradlo i do tego jakas ceratke lub podklad, czy lepszym rozwiazaniem jest przescieradlo nieprzemakalne z membrana?

Cześć :) Jeśli kompletujecie wyprawkę, szukacie torby do wózka, zabawek dla niemowlaków, dobrej butelki, przewijaka, akcesoriów do wózka itp to zapraszam na www.bibabu.pl :)

ja sporo akcesoriów dla niemowaka kupiłam od Akuku bo mieli super ceny, natomiast co do ciucholandów, tez kupuje, jak najbardziej

reklama
Zgadzam się z Heras. Też czasami kupuje ciuszki w Pepco. Są bardzo ładnie no i ceny maja bardzo przyjemne dla portfela :).

Do góry