reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

Ja łózeczko kupilam GLUCK z szuflada..bardzo stabilne i ejstem ogolnie zadowolona,poczatkowo ciuszki kupowalam na allego- tyle ze roznie z tym bylo, czasem "prawie nowe" okazywalo sie sprane badz zmechacone...zdjecia oczywiscie zawsze ladne:/ rowniez z wozkiem nacielam sie... a w sklepach to coolclub głownie. Fajne zabawki sa na www.dzidzio.pl i z firm tiny love, k's kids

reklama
ja zaczynam kupować wszystko w jednym sklepie w moim mieście - duży wybór, a ceny, o dziwo, niższe niż w necie :-)

Ja w sumie na allegro 2 razy kupiłam coś dla jeszcze nienarodzonego i dwa razy się rozczarowałam, dlatego trzeci raz nie mam zamiaru próbować :sorry2: dzieciaczek wszystko będzie miał nowiutkie :sorry2:

A ja w necie kupilam tylko rozek dla malenstwa, ubranka bupowane w sklepach roznych;))) ale najwiecej dostalam od kolezanki po jej synku, oczywiscie z dopiskiem "wroc do mnie" jak na chwile obecna musze tylko dokupic pieluszki tetrowe bo mam zamiar uzywac, tylko nie wiem w jakich cenach sa w sklepach jak bede tansze niz w necie to normalne ze w slkepie kupie;)))

A ja na allegro się zaopatrzyłam w partię pieluch tetrowych oraz flanelowych i od razu ( tzn od tego samego sprzedawcy) prześcieradło dla malucha, podkłady pod prześcieradło... wydaje mi się, że dobry interes. :-)

Witam.

Ciuszki kupiliśmy z mężem na allegro. Stwierdziliśmy, że nowe rzeczy są drogie [body ok 15zł, pajacyki od 20zł] a trochę tego trzeba kupić. Ciuszki, które nabyliśmy były ładne, niezmechacone, w dobrym stanie, kolory żywe i tanie [body, pajacyki, kaftaniki 3-7zł] tylko z jednej przesyłki jestem średnio zadowolona, no ale wyjątek potwierdza regułe:sorry2:.

Z allegro mamy też wózek [bdb stan, firma chicco], oraz fotelik samochodowy z bazą [bdb stan, firma chicco] oraz komoda z przewijakiem [bdb stan]. Wszystko kupiliśmy za małe pieniądze.

Polecam zakupy na allegro.

Niektóre rzeczy, chcieliśmy mieć nowe [szczotka do włosów, gruszka do noska, becik-rożek, wanna z delfinkiem/foczką, okrycie kąpielowe, pieluszki tetrowe i flanelowe, zakupiliśmy w hurtowni na jubilerskiej [warszawa] - duży wybór, ceny ok:tak:.

Pozdrawiam.:-D:-D:-D

ja chhodze z mezem po sklepach i ogladamy rzeczy dla dziecka . a kupowac nie ma co za duzo . pare pieluch . 2-3 pary spioszkow . kaftanikow . i moze lozeczko . a reszte jak bedzie w domu:tak:

jeśli chodzi o ubranka i ceny , polecam tesco ..
7 sztuk body to wydatek 29-39 zł .. 39 komplet kolorowych , 29 białych .. spiochy 3szt w granicach 30 zł .,. bawełna dobra , kolory super .. są to wyroby firmy cheroke .

a tak cóż ciucholandy , jak gdzies macie te z angielskimi rzeczami to firmowe ciuszki w super stanie za naprawde śmieszne pieniądze , za 50 zł wychodzisz z reklamówką ubranek ..

No i oczywiście allegro !!!

Hej :) a ja polecam sklep internetowy dino(kupilam tam śliczne łóżeczko, materac i kilka potrzebnych rzeczy) :-) Rewelacyjna obsługa, w razie niejasności kontakt z klientem i szybka przesyłka. Polecam też mimo wszystko zakupy na allegro, wiadomo można się czasami rozczarować, ale trafić też na super okazje :-) - tak kupiłam ciuszki, wanienkę, chustę do noszenia, rożki.... Życzę udanych łowów :-D

reklama
Do góry