reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

reklama
witam, osobiście w Warszawie polecam hipermarket Auchan - mają tam duży wybór i ceny nie są wygórowane - jedynie pieluchy tetrowe są tańsze na allegro. A tak poza tym to polecam sklepy z sieci PEPCO - tanio i gatunkowo dobre, oraz oczywiście ciuchlandy

Mi czasami uda sie odwiedzic ciuchszop i powiem, ze naprawde mozna dogrzebac sie cudnych ciuszkow dla malenstwa bardzo dobrych firm :) Takze nie wstydzcie sie tam chodzic i szperajc :))

Luthien zakupy przez internet są i wygodne i jednak dużo, dużo tańsza. Kupuję właściwie wszystko co tylko mogę przez internet i nigdy nie zdarzyła mi się wpadka. Sklepy internetowe mają także obowiązek przyjęcia zwrotu towaru nawet bez podania przyczyny, co często w sklepach tradycyjnych jest barierą nie do pokonania. No ale przede wszystkim ceny, które w internecie są z reguły niższe, często nawet o kilkadziesiąt procent.

No ale przede wszystkim ceny, które w internecie są z reguły niższe, często nawet o kilkadziesiąt procent.
Nie do końca tak jest, bo ja np sprawdzam ceny internetowe i w swoim sklepie mam niższe, dodatkowo w internecie musisz zapłacić za przesyłkę, duże marże mają raczej wielkie sklepy, które bazują na dużej reklamie.

reklama
Do góry