reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

reklama
Ooo widze, ze ktoras z Was kupowala juz w www.BabyStyle.pl

Ciesze sie, ze jestescie zadowlone. Ten sklepik prowadzi moja znajoma wiec jak bede sie z nia kontaktowala to przekaze pozytywne opinie o sklepie, na pewno sie ucieszy :-)

Ja tez mam sama malutką dizdzie i nie raz zrobilam u niej zakupy i takze jestem bardz zadowoolona z zakupow. Tak wiec rowniez Wam go polecam :-)

Pozdrawiam,
Gosia

Jesli chodzi o ciuszki to chyba bez sensu jest kupować nowe, jest tyle naprawdę pieknych "prawie nówek" w sklepach z odzieżą używaną tzw. "ciuchlandach" i to za przysłowiowy psi grosz.  A zaoszczędzone pieniążki lepiej wydać na coś pozyteczniejszego. Choć kusi i mnie, rozsądek powinien wziąść górę. chyba że ktoś ma tyle kasy że nie wie co z nią zrobić. tak uważam.

Ja osobiscie jakos nie lubie kupowac w lumpeksach...nie wiem czemu, ale te ciuszki mimo, ze wiekszosc z nich jest bardzo ladna, nie mam do nich przekonania.

A kumpela z tym sklepem internetowym spadla mi z nieba ;) bo w trakcie ciazy niestety nie moglam sie prawie wogole ruszac, wiec zero chodzenia po sklepach :/

a próbowałyście przez Allegro?
ja kupuję tam praktycznie 90% wszystkiego, co kupuję od roku (prócz jedzenia oczywiście:)) i nie zawiodłam się ani razu. Można kupić rzeczy nowe prosto od producentów jak i używane, ceny są chyba najniższe jakie tylko mogą być a często zdarza się tak, że sprzedawca jest z tego samego miasta lub z okolic i można odebrać rzecz osobiście i od razu sprawdzić, czy wszystko jest ok (przy drogich rzeczach jak na przykład wózek ta opcja jest idealna).

poza tym od razu widać kto jest uczciwy a kto nie - jeśli ktoś ma 200-300 pozytywnych komentarzy, nie ma się co martwić, że będzie chciał oszukać.

polecam

reklama
Do góry