reklama
troszkę dziwnie wygląda to woombie ale skoro działa to warto choć na chwilę zatrzymać się na tej stronie i poczytać. Ja dodałam ją do zakładek i w razie potrzeby zamówię na próbę.
Chciałam podać link do strony dla rockowych rodziców i rockowych dzidziusiów.
Znalazłam ją niedawno, niestety jest to strona z USA ale jak ktoś ma możliwość i nie żal mu wydać troszkę więcej kaski na przesympatyczne ciuszki to polecam serdecznie:
My Baby Rocks: Punk rock & cool baby clothes, tutus, toddler apparel, shoes & maternity
My się na pewno zdecydujemy jak tylko na 100 procent zostanie potwierdzona płeć naszej domniemanej córeczki )))
Chciałam podać link do strony dla rockowych rodziców i rockowych dzidziusiów.
Znalazłam ją niedawno, niestety jest to strona z USA ale jak ktoś ma możliwość i nie żal mu wydać troszkę więcej kaski na przesympatyczne ciuszki to polecam serdecznie:
My Baby Rocks: Punk rock & cool baby clothes, tutus, toddler apparel, shoes & maternity
My się na pewno zdecydujemy jak tylko na 100 procent zostanie potwierdzona płeć naszej domniemanej córeczki )))
Ta strona z usa bardzo fajna, ciuszki super. Ja ze stronek mogę podać taką, z której ja postanowiłam zamówić wózek: www.**********. Myślę, że fajna oferta i fajne produkty.
Ja ciuszki obczajam na allegro, tam największy wybór, mam już upatrzone, jak coś to mogę podać linki
Ja ciuszki obczajam na allegro, tam największy wybór, mam już upatrzone, jak coś to mogę podać linki
Witam serdecznie,
zapraszam na mojego bloga o wszystkim tym, co z dziećmi związane. Opisuję tam to, co uważam za ważne i przydatne dla nas rodziców i naszych dzieci. Blog rozwija się, a dzięki innym mamom może być o wiele ciekawszy Chętnie będę na nim realizowała tematy jakie będą proponowane oraz odpowiadała na pytania dotyczące mojej przygody z macierzyństwem
Happy Baby, Happy Mommy - to, co dla nas dobre...
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe Mamy
zapraszam na mojego bloga o wszystkim tym, co z dziećmi związane. Opisuję tam to, co uważam za ważne i przydatne dla nas rodziców i naszych dzieci. Blog rozwija się, a dzięki innym mamom może być o wiele ciekawszy Chętnie będę na nim realizowała tematy jakie będą proponowane oraz odpowiadała na pytania dotyczące mojej przygody z macierzyństwem
Happy Baby, Happy Mommy - to, co dla nas dobre...
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe Mamy
Witam serdecznie wszystkie kobitki. Jestem w 17 tygodniu ciazy :-) i jestem nowicjuszka na tym forum. Mieszkam w Danii i poszukuje sklepu internetowego z rzeczami dla noworodkow, a moze ktoras z was rowniez mieszka w Danii i zna jakies ciekawe sklepy tutaj? Pozdrawiam serdecznie wszystkie obecne i przyszle mamy.
Dziewczyny przeglądam te wasze wypowiedzi i znajduję mnóstwo wspaniałych pomysłów odnośnie zakupów, tylko zastanawiam się skąd wziąć na to wszystko pieniądze farbenkaKrK cudne ciuszki na tej stronie, bardzo mi się podobają.
A moje drogie macie może jakieś typowe porady na temat wózka? Jeszcze nie podjęłam decyzji jaki zakupić i liczę na Waszą pomoc
A moje drogie macie może jakieś typowe porady na temat wózka? Jeszcze nie podjęłam decyzji jaki zakupić i liczę na Waszą pomoc
Mamom z Łodzi bardzo polecam Super Pharm w Manufakturze. Tam zawsze tanio można kupić pieluchy i nie tylko. Ostatnio Pampersy były po 34,99 a teraz można je kupić po 29,99!!! Huggisy też tanio 30 z groszami. DLa mnie rewelacja, tylko tam kupuje pieluchy i wszystkim polecam!
reklama
Polecam
Happy Childrens - Sklep przyjazny dziecku
jesteśmy już na etapie zakupów akcesoriów do karmienia, mata Tommee Tippee na której trzyma się miseczkę - rewelacja!!!
W super cenie mają też kosmetyki "Skarb Matki".
Happy Childrens - Sklep przyjazny dziecku
jesteśmy już na etapie zakupów akcesoriów do karmienia, mata Tommee Tippee na której trzyma się miseczkę - rewelacja!!!
W super cenie mają też kosmetyki "Skarb Matki".
Podziel się: