reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

reklama
Ja też najbardziej wspieram polski rynek bo tak naprawdę te rzeczy są bardzo dobre i w przystępnych cenach.
Mi bardzo podoba się firma AKUKU robi masę rzeczy dla dzieci przede wszystkim są one bezpieczne i wolne od BPA.
Ja miałam i butelki jak karmiłam małą a teraz to i talerzyk, miseczkę, bidon ze słomką, śliniaczki no cała masa tego.
Podoba mi się to że w porównaniu do innych znanych marek typu np Avent są dużo tańsze a jakość nawet jak dla mnie lepsza.
a i polecam np podkłady do przewijania są rewelacyjne
a0001.jpg

A kompletując wyprawkę część rzeczy kupowałam w internecie ale takie większe zakupy to wolałam zobaczyć na własne oczy.
tzn wybrałam sobie w.ózek w hurtowni dla dzieci ale zamówiłam taki sam przez internet bo wychodził prawie 200zł taniej to samo z fotelikiem do auta łyóżeczkiem itp. ale zawsze musiałam to pierw na żywo zobaczyć.
A akcesoria drobne dla dziecka kupowałam bezpośrednio w hurtowniach z art. dziecięcymi

Ja też kupowałam dla dziecko wszystko w internecie, ponieważ o wiele taniej niż w sklepie nawet o 70%, sama była w szoku jakie porównanie cenowe.

polecacie sklep arti chciałabym wiedzieć, jak u nich jest z dostawą towaru tzn czy szybko realizują zamówienia itd?

Ostatnia edycja:
Witam,

polecam rewelacyjną rzecz. Duża MATA Iggymats z bokami ograniczającymi wyjście poza jej obszar. Wymiar 120x120, dzięki temu Maluszek ma swobodę ruchu i ja mogę się na niej razem z nim bawić, leżec, czytać ksiązki..Super rozwiązanie nie tylko dla dzieci, tez i dla rodziców. Mogę sobie spokojnie pozwolić na "chwilę relaksu" jak Syn się na niej bawi i wiem, że jest na niej bezpieczny, nie wyjdzie poza jej obszar, a z drugie strony widzę, że ( tak jak to jest w przypadki innych mniejszych mat), nie ograniczam mu ruchów, ma dużo miejsca na zabawę.:-D
Przesyłam link na stronę
www.iggymats.com

Ja bardzo bym chciala kupic wiele rzeczy w PL bo uwazam ze nasze produkty tak jak na przyklad polskie frimy wozkow czy innych artykolow dzieciecych sa bardzo dobre i polecane przez mamy. Ale niestety mieszkam za granica i nie mam takiej mozliwosci- nawet jezeli sklepy chcialby mi wyslac tutaj to zrujnowalabym sie na kosztach wysylki :no:

Mimo to polecam:
Wozki firmy Jane www.preciouslittleone.com/jane/&filt=1673-/

reklama
Ja polecam coś dla maluszka i mamy a raczej rodziców ;). Jest to śpiworek, w który wkładasz dziecko do snu i jest genialny. Po pierwsze uratował mi życie, związek i samopoczucie a po drugie znacznie zmniejsza ryzyko SIDS ponieważ dziecko śpi na plecach, nie przegrzewa się , ma swobodę ruchu. Dlatego uważam , że każda matka powinna wiedzieć o jej istnienu. woombie.pl :) śpiworek zapinany na suwak. Kiedy włożyłam mojego syna miał 2 tygodnie, ja chodziłam jak zombie z niewyspania, on ciągle płakał plus kolki ( na które używam sab simplex i też bardzo polecam! do kupienia w niemczech lub w pl, trzeba szukać przez internet. uwaga te z czech to co innego :).). Woombie przyszło ze stanów od mojej przyjaciółki, była chyba 17 czy 18, załozyłam dziecku woombie bo już nie miałam siły! Zasnął po 30 sekundach... i spał... 7 godzin... Bo.. bo go głupia obudziłam, myśląc , że trzeba przewinąć ( pierwsze dziecko ). Potem znowu spał następne 7 h! Dwutygodniowym dzieciom to sie ne zdarza, musiał być wykończony! więc woombie to must have :)

Do góry