reklama
Nie wiem czy spotkałyście się z tym sklepem, ale pewnie tak - Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka - praktycznie wszystko czego potrzebuje mama i dziecko Sprawdzałam wiele razy i nigdy nie było problemu.
Jak chcecie , żeby wyprawka dla noworodka nie zjadła Wam całego budżetu, to polecam sobie poczytać ten artykuł. Naprawdę fajne sposoby tam dziewczyny dają na to, żeby trochę przyoszczędzić na rzeczach dla malucha
http://mojaciazaimacierzynstwo.blogspot.com/2012/05/jak-ubrac-niemowle_10.html
Polecam Artykuł z linkiem do sklepu.
Polecam Artykuł z linkiem do sklepu.
Ja zamawiałam dużo rzeczy przez internet, głównie allegro. I mogę polecić zwłaszcza dwóch sprzedawców: wasal83 i margotkrakowpl. Ceny były konkurencyjne a przesyłka szybka i niedroga. Od tego drugiego sprzedawcy odbierałam towar osobiście, jako że mają swój "magazynek" w Krakowie.
Hej. My z mężem na zakupy dla naszego synka wybieraliśmy się do Galerii Magdalenka w Bochni (niedaleko Krakowa). Był wielki wybór,a ceny korzystne. Teraz mieszkamy już w Warszawie i niestety wszystko jest wszędzie drogie. Szukam ciągle miejsca, w którym ceny nie powalą mnie z nóg. Dlatego chętnie poczytam Wasze komentarze. Pozdrawiam
Bimbambom25
Zaciekawiona BB
Teraz mieszkamy już w Warszawie i niestety wszystko jest wszędzie drogie. Szukam ciągle miejsca, w którym ceny nie powalą mnie z nóg.
W Warszawie poza lumpeksami chyba nie ma takiego miejsca, a w każdym razie ja nic o nim nie słyszałam. W takich dużych miastach jak nasza stolica, przy korkach, remontach dróg, przebudowach etc to ja naprawdę wolę sobie wskoczyć na Dla dzieci - porównanie cen - NOKAUT.pl, wybrać dział, ludzką cenę, sklep i czekac na kuriera, zamiast pół dnia tracić w korkach.
Nie żebym miała coś do korków... bo rozumiem, że remonty muszą trwać, ale moje dziecko nie poczeka Urośnie...
RatinaZ
Fanka BB :)
www.tomi.pl
polecam...sklep jest tez stacjonarny...jedziesz,wybierasz,kupujesz...ceny są naprawdę ok
NIEPOLECAM: www.xkids.pl
oszukali mnie na 800zł...oczywiście zgłosiłam na policję,ale na miesiąc przed porodem trochę się nerwów najadłam. Także mimo niskich cen nie dajcie się skusić...
polecam...sklep jest tez stacjonarny...jedziesz,wybierasz,kupujesz...ceny są naprawdę ok
NIEPOLECAM: www.xkids.pl
oszukali mnie na 800zł...oczywiście zgłosiłam na policję,ale na miesiąc przed porodem trochę się nerwów najadłam. Także mimo niskich cen nie dajcie się skusić...
Ostatnia edycja:
reklama
elusl
Fanka BB :)
Jestem w 7 miesiącu, a listę rzeczy do kupienia zarówno dla siebie jak i dla maleństwa zaczęłam komponować jakoś w 5 miesiącu. Póki co jestem na etapie przeszukiwania internetu i sprawdzania znalezionych, ciekawych rzeczy w sklepach. Jestem zdania, że jednak warto interesująco wyglądającą rzecz sprawdzić w rzeczywistości, dotkąć.
Np. znalazłam sobie wózek x-lander, byłam nim zachwycona, a gdy porównałam go z innymi wózkami w Smyku, to zdecydowanie od niego odeszłam i finalnie zdecydowaliśmy sie z mężem na wózek polskiej firmy Jedo (lepsza jakość, większa fondola etc.). Podobnie było w przypadku pościeli dla dziecka - upolowałam sobie pościel firmy nino, po czym poszłam do sklepu Bobas w ZG i porównałam z opisem na stronie producenta i... zrezygnowałam z tej pościeli kategorycznie na rzecz innej z firmy Amy (również wspieram polski rynek ;-)).
Np. znalazłam sobie wózek x-lander, byłam nim zachwycona, a gdy porównałam go z innymi wózkami w Smyku, to zdecydowanie od niego odeszłam i finalnie zdecydowaliśmy sie z mężem na wózek polskiej firmy Jedo (lepsza jakość, większa fondola etc.). Podobnie było w przypadku pościeli dla dziecka - upolowałam sobie pościel firmy nino, po czym poszłam do sklepu Bobas w ZG i porównałam z opisem na stronie producenta i... zrezygnowałam z tej pościeli kategorycznie na rzecz innej z firmy Amy (również wspieram polski rynek ;-)).
Podziel się: