reklama
Ja kupiłam na allegro łóżeczko turystyczne, materac miałam z wcześniejszego drewnianego i jestem zadowolona Firmy Caretero.
Teraz zakupiłam też spacerówkę Graco sprawuje się rewele wszystko z allegro.
Phalania super ten sklep co podałaś linka!!
Wczoraj natknęłam się na nowy jak dla mnie sklep Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka
Czego tam nie ma... meble, zabawki ...ubranka.... Jeszcze nic w nim nie zamawiałam, ale wydaję mi się, że można mu zaufać. A przy okazji widziałam, że mają tu bardzo fajne ubranka z motywem REKSIA i kota FILEMONA... super:-) nigdy wcześniej nie spotkałam się z nimi... chyba się na nie skuszę )
A czy ktoś z Was korzystał już z tego sklepu???
Czego tam nie ma... meble, zabawki ...ubranka.... Jeszcze nic w nim nie zamawiałam, ale wydaję mi się, że można mu zaufać. A przy okazji widziałam, że mają tu bardzo fajne ubranka z motywem REKSIA i kota FILEMONA... super:-) nigdy wcześniej nie spotkałam się z nimi... chyba się na nie skuszę )
A czy ktoś z Was korzystał już z tego sklepu???
Ja kupiłam na allegro łóżeczko turystyczne, materac miałam z wcześniejszego drewnianego i jestem zadowolona Firmy Caretero.
turystyczne lepsze niz drewniane?
Witam,
Osobiście odradzam meble z ikeii... Droga Olajo wiem, że cenowo sytuacja wygląda bardzo atrakcyjnie, ale po kilku miesiącach ponownie będziesz musiała zainwestować w kupno , czy to nowej szafki, półki, czy też łóżeczka. Są tanie i ale i nietrwałe. Ja zaopatruje się w sklepie https://www.babyboom.pl/forum/register.php?do=addmember, dowóz na cała Polskę.
Osobiście odradzam meble z ikeii... Droga Olajo wiem, że cenowo sytuacja wygląda bardzo atrakcyjnie, ale po kilku miesiącach ponownie będziesz musiała zainwestować w kupno , czy to nowej szafki, półki, czy też łóżeczka. Są tanie i ale i nietrwałe. Ja zaopatruje się w sklepie https://www.babyboom.pl/forum/register.php?do=addmember, dowóz na cała Polskę.
Witam ,
Ja także zakupywałam dużo rzeczy na allegro. Bardzo interesująca jest strona MamiTati.pl - Internetowy Sklep Dla Niemowląt i Dla Dzieci
pozdrawiam,
a.
Ja także zakupywałam dużo rzeczy na allegro. Bardzo interesująca jest strona MamiTati.pl - Internetowy Sklep Dla Niemowląt i Dla Dzieci
pozdrawiam,
a.
Ja sporo rzeczy zamawiałam z [URL="http://marketbobasa.pl"]marketbobasa.pl[/URL]. Duuuży wybór i ceny też dobre. Taniej mi wychodziło z przesyłką, niż bym wszystko kupiła w miejscowych sklepach. Przesyłki dochodzą w terminie,jeszcze się nie zdarzyło,żeby coś było uszkodzone,czy czegoś brakowało - a sporo już zamówiłam - nawet spacerówkę . Strona warta zobaczenia - polecam
Ostatnia edycja:
BaśkaKaśka
Zaciekawiona BB
moj faworyt to toys r us, wszystko w jednym miejscu no i do tego duzo promocji
reklama
Moim zdaniem nie wszystko da się kupić w necie. Są pewne rzeczy, które przed zakupem chcę zobaczyć, dotknąć, przetestować.
Dlatego dla osób z okolic Warszawy (gdzie wiadomo drogo jak cholera) proponuję dwie hurtownie:
www.jowis.pl lub www.dzidziland.pl
Dlatego dla osób z okolic Warszawy (gdzie wiadomo drogo jak cholera) proponuję dwie hurtownie:
www.jowis.pl lub www.dzidziland.pl
Ostatnia edycja:
Podziel się: