reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla maleństwa - gdzie kupic - przydatne linki

reklama
Ja kupiłam na allegro łóżeczko turystyczne, materac miałam z wcześniejszego drewnianego i jestem zadowolona Firmy Caretero.
Teraz zakupiłam też spacerówkę Graco sprawuje się rewele wszystko z allegro.
Phalania super ten sklep co podałaś linka!!

Wczoraj natknęłam się na nowy jak dla mnie sklep Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka
Czego tam nie ma...:szok: meble, zabawki ...ubranka.... Jeszcze nic w nim nie zamawiałam, ale wydaję mi się, że można mu zaufać. A przy okazji widziałam, że mają tu bardzo fajne ubranka z motywem REKSIA i kota FILEMONA... super:-) nigdy wcześniej nie spotkałam się z nimi... chyba się na nie skuszę :))

A czy ktoś z Was korzystał już z tego sklepu???

Ja kupiłam na allegro łóżeczko turystyczne, materac miałam z wcześniejszego drewnianego i jestem zadowolona Firmy Caretero.
Teraz zakupiłam też spacerówkę Graco sprawuje się rewele wszystko z allegro.
Phalania super ten sklep co podałaś linka!!

turystyczne lepsze niz drewniane?

ubranka dla dzieci kupuję w internecie - najbardziej polecam skleppuchatka.pl, bardo niskie ceny, marki angielskie - rebel, george
rabat na kolejne zakupy :)

Ja sporo rzeczy zamawiałam z [URL="http://marketbobasa.pl"]marketbobasa.pl[/URL]. Duuuży wybór i ceny też dobre. Taniej mi wychodziło z przesyłką, niż bym wszystko kupiła w miejscowych sklepach. Przesyłki dochodzą w terminie,jeszcze się nie zdarzyło,żeby coś było uszkodzone,czy czegoś brakowało - a sporo już zamówiłam - nawet spacerówkę :D. Strona warta zobaczenia - polecam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moim zdaniem nie wszystko da się kupić w necie. Są pewne rzeczy, które przed zakupem chcę zobaczyć, dotknąć, przetestować.
Dlatego dla osób z okolic Warszawy (gdzie wiadomo drogo jak cholera) proponuję dwie hurtownie:

www.jowis.pl lub www.dzidziland.pl

Ostatnia edycja:
Do góry