reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

Boże dziewczyny ta martha to chyba jakas 12-latka która m,arzy o tym jak nadac imie swojemu dziecku. Od kiedy kazdy sie pisze przez "rz"? Tylko dzieciaczki w 4-podstawowce tak wypisuje. A pozatym zajezdza mi tu paniusią. Oh ty wiesniaku... tylko panienki maja takie haselka.

reklama
Co myślicie o imieniu Matylda?
bardzo, bardzo mi sie podoba :tak: super pomysl :tak:

Lenka mi bardziej podoba sie Masza :tak:

Najbardziej wymyślne wybierają osoby z wykształceniem podstawowym. To one nadają dzieciom imiona z telenowel brazylijskich lub znanych piłkarzy (Barbara Sawicka, kierownik Urzędu Stanu Cywilnego)
:-D:-D:-D swiete slowa:tak:( nie ublizajac nikomu ;-))
a tak przy okazji to moj synek ma na imie Gucio :tak:

Dość oryginalne imiona wg mnie: Antonina, Apolonia, Berenika, Dorian, Aniela, Tekla, Marcelina, Nadia, Łucja, Nina, Anastazja, Igor, Xavier, Natasza, Olimpia, Otylia, Florian, Ksawery, Klara, Eryk, Ernest, Nikodem, Leon i wiele innych.
Niby jest w czym wybierać, ale jak już się trzeba zdecydować to nie wiadomo na co;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ;) Pięknych imion jest naprawde wiele... Mi osobiście od kilku lat siedzi w głowie imię NIKODEM ...Zdrobniale Nikuś , Niko... Jest takie inne ale nie zagraniczne ani jakieś takie śmieszne...Mojemu męzusiowi podoba się za to imię Paweł...Ale uważamy że jest takie powszechne..Mimo wszystko Niko też się mu podoba :-) Jest dużo imion w księgach imion...Wystraczy poszukać... Może akurat coś wpadnie

reklama
Do góry