Calineczka92
Fanka BB :)
Mi się bardzo podoba Lajla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój synek nazywa się Witold Córkę chciałabym Wanda ale mąż marudzi (żartuje "co to za imię dla chłopca" bo on już sobie wymarzył drugiego syna)U nas Seraf to pierwsze imię które podoba się wspólnie. Na liście moich ulubionych męskich imion jest jeszcze: Paweł, Witold, Aleksander (ale tylko w konfiguracji z tymi wcześniejszymi), Janusz (ale broń Boże Jan, Janek), Stanisław, Wojciech. Imiona które na pewno nie wchodziłyby w grę: Mikołaj, Franciszek, Józef, Adam
Wanda mi się bardzo podobaMój synek nazywa się Witold Córkę chciałabym Wanda ale mąż marudzi (żartuje "co to za imię dla chłopca" bo on już sobie wymarzył drugiego syna)
No samo w sobie mi się podoba Tylko ten wrzask pani Norkowej budzi we mnie śmiech na wspomnienie tego imienia ale nie wykluczam, że może będzie i Tadzik chociaż ja cicho trzymam kciuki córeczkę ..Przecież Tadzik jest cudnieMoja teściowa na teścia mówiła Tadzinku i wydaje mi się to przecudne
Też trzymam kciuki za córkę w takim razieNo samo w sobie mi się podoba Tylko ten wrzask pani Norkowej budzi we mnie śmiech na wspomnienie tego imienia ale nie wykluczam, że może będzie i Tadzik chociaż ja cicho trzymam kciuki córeczkę ..
Ale u mnie by się Serafin spasowało mam na nazwisko SerekZnam jednego chłopca o takim imieniu, zdarzają się. Ale mówią na niego Serek
a z ciekawości dlaczego takie nie? Po prostu Wam się nie podobają czy inne pobudki?U nas Seraf to pierwsze imię które podoba się wspólnie. Na liście moich ulubionych męskich imion jest jeszcze: Paweł, Witold, Aleksander (ale tylko w konfiguracji z tymi wcześniejszymi), Janusz (ale broń Boże Jan, Janek), Stanisław, Wojciech. Imiona które na pewno nie wchodziłyby w grę: Mikołaj, Franciszek, Józef, Adam
Bo to po Romanowach XD (wez nie pytaj)a z ciekawości dlaczego takie nie? Po prostu Wam się nie podobają czy inne pobudki?
Ja np jak bede miała syna to ze starym ustaliliśmy że będzie Mikołaj
a z ciekawości dlaczego takie nie? Po prostu Wam się nie podobają czy inne pobudki?
Ja np jak bede miała syna to ze starym ustaliliśmy że będzie Mikołaj
Bo to po Romanowach XD (wez nie pytaj)