reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

ja wczoraj oberwałam w szkole rodzenia. wszyscy słuchali, a ja starałam sie nie wrzeszczeć jak mi żebra moja zołzunia obijała.
:-D

reklama
Ja sie zawsze zastanawiam w jakiej on musi byc pozycji by wyczyniac takie akrobacje tam hehehe
Wczoraj caly dzien mysle musial byc pleckami do sciany brzcha i nogami na dole bo caaaaaaaały dzien my po samiutkim podbrzuszu strzelał i sie "przewalał". Zreszta on chyba musi miec bardzo tam duza wciaz miejsca, bo wlasnie wystarczy, ze siedze a czuje , ze "spływa" na samo podbrzusze i tam ruchy plus jakies drobne w boki.
Ale uwielbiam najbardziej jak sie wypina i mozna wymacac reka go :zawstydzona/y: Jest to jeszcze sporadyczne ale powtarza sie juz codziennie, cos pieknego- i potem jak ucieka ta wypuklosc jak sie poglaszcze/pocisnie :-D

od tyg. mam "problem" z rozpoznawaniem... czy to twardnienie czy wypinanie (a potrafi moooocno)... czasami się gubię co jest czym...;o

No ja tez nie iwem czy on mi tak tą swoja dupcię wypina czy mi brzuch twardnieje.
No ale mój już głowka w dół:-) wiec najczesciej obrywam u góry, i dzis czułam malutka stopkę:-) Wogole synuś naciska mi żoładek:/ i czasami musze lecieć zwymiotowac.

no a mój znowu dyskoteke zacząl. MAm nadziej ze jak sie urodzi to nie bedzie lubil baraszkowac o tej godzinie

Ostatnia edycja:
wczoraj pierwszy raz oberwałam po żebrach i musze powiedziec że to nie było fajne ;/ zwijałam sie chyba z 5 minut z bólu ;/ ale mała chyba wie że źle zrobiła bo sie od razu uspokoiła :-)

hmm ja rozróżniam "wypinanie" od skurczy tak, że przy "wypinaniu się" dzieciaczka jakaś część brzucha (albo cały pas) jest twardy, ale nad spojeniem łonowym i góra brzucha jest "miękka". Przy skurczu brzuch będzie cały twardy :)

no ja dziśw nocy po żebrach dostawałam.... :/

Temat wypinania widze u wszystkich:-)
Moj L wczoraj probowal rozroznic co to nasze dziecie probuje mi wypiac przez brzuch ja sie upieralam ze to glowka on natomiast szukal roweczka w pupci mowie do niego ze znajdziesz a on do mnie czy Ty sugerujesz ze nasze dziecko nie ma roweczka:-Di wez z takim rozmawiaj:-)

Temat wypinania widze u wszystkich:-)
Moj L wczoraj probowal rozroznic co to nasze dziecie probuje mi wypiac przez brzuch ja sie upieralam ze to glowka on natomiast szukal roweczka w pupci mowie do niego ze znajdziesz a on do mnie czy Ty sugerujesz ze nasze dziecko nie ma roweczka:-Di wez z takim rozmawiaj:-)

Pomysłowy :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry