reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
heheh moja też daje mi nieźle popalić :-) i też uwielbiam np wymacać przez brzuch rączkę albo nogę (długi podłużny kształt) i bawić się z nią w "ja pukam - ona kopie"
klaoodia - ale z bliźniakami to pewnie niezła zabawa jest :-) tylko trochę mnie zdziwiło żę jedno jest bardziej ruchliwe drugie mniej - lekarz jakoś to tłumaczył? W ogóle to Ci zazdroszczę zawsze miałam nadzieje że druga ciąża to będą bliźniaki
klaoodia - ale z bliźniakami to pewnie niezła zabawa jest :-) tylko trochę mnie zdziwiło żę jedno jest bardziej ruchliwe drugie mniej - lekarz jakoś to tłumaczył? W ogóle to Ci zazdroszczę zawsze miałam nadzieje że druga ciąża to będą bliźniaki
renia1321
Fanka BB :)
a nasze dziecko tańczy :-) do tej piosenki
BOBASI BLUES - YouTube
zawsze jak mu ją puszczam to rusza się jak szalony
BOBASI BLUES - YouTube
zawsze jak mu ją puszczam to rusza się jak szalony
kamilaedi
moja kinder suprise chyba urosla ostatnio sporo bo czuje praktycznie kazdy ruch a czasem to jakbym w brzuchu diabla tasmanskiego miala :-):-)
Ewstra
to moja Tosia tak dzis skacze , ze w szoku jestem dosyc dziwne uczucie, ale jak tata raczke kladzie to wstydzi sie
Perelandra
moja Bestyja już spora - 1800 g i napiera mi na pępek tak jakby chciała wyjść przez niego... w stronę światła a to przecież nie ta dziurka
kamilaedi
Pere - :-):-) heheh , niby niee ta dziurka ale ja wole jak wali po pempku niz jak wali po szyjce- to takie glupie uczucie
Kemisiak
K& to jakaś chyba zmowa miedzy naszymi dziećmi ;-) mój tez wczoraj spokojny , musiałam go budzić żeby sie upewnić ze wszystko ok a dziś za aly tydzień daje... Tylko mój po pecherzu skacze-> jak na trampolinie i okopuje mi wnetrznosci może sie pózniej przekreci bo auc
Wysportowane dzieci będziemy miały ;-)
Wysportowane dzieci będziemy miały ;-)
reklama
Podziel się: