reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

niby tak niewiele a cieszy, mój jak się naoglądał jak małe ruszają buziami to był wniebowzięty (przed samą wizytą wciągnęłam czekoladę i dziewczęta sobie smakowały troszkę:p)

reklama
heheh moja też daje mi nieźle popalić :-) i też uwielbiam np wymacać przez brzuch rączkę albo nogę (długi podłużny kształt) i bawić się z nią w "ja pukam - ona kopie" :D

klaoodia - ale z bliźniakami to pewnie niezła zabawa jest :-) tylko trochę mnie zdziwiło żę jedno jest bardziej ruchliwe drugie mniej - lekarz jakoś to tłumaczył? W ogóle to Ci zazdroszczę:laugh2: zawsze miałam nadzieje że druga ciąża to będą bliźniaki:-D

Moj to dzis jakis maraton biegnie - juz mnie boli cala prawa strona od tego kopania... szok!!! za wczoraj daje podwojnie bo wczoraj nic zero prawie przez caly dzien a dzis!! oj nieflugo bedzie nam tego brakowac

K&amp to jakaś chyba zmowa miedzy naszymi dziećmi ;-) mój tez wczoraj spokojny , musiałam go budzić żeby sie upewnić ze wszystko ok a dziś za aly tydzień daje... Tylko mój po pecherzu skacze-> jak na trampolinie i okopuje mi wnetrznosci może sie pózniej przekreci bo auc

Wysportowane dzieci będziemy miały ;-)

reklama
hehe jak nam beda dawały popalic jak sie juz urodza tak jak teraz w brzuszku to bedziemy mialy dopiero wesoło - moj caly czas kopie :)

Do góry