reklama
V
villandra8
Gość
nefi jak prowadze auto, to moje dziecię obowiązkowo pod żebrami matce czas jazdy umila ;-)
A gimnastyka w szkole rodzenia też najwyraźniej przypadła mu/jej do gustu i tez się pogimnastykowało w brzuszku, tylko serduszka sobie poduchać tradycyjnie dać nie chciało i był berek
A gimnastyka w szkole rodzenia też najwyraźniej przypadła mu/jej do gustu i tez się pogimnastykowało w brzuszku, tylko serduszka sobie poduchać tradycyjnie dać nie chciało i był berek
Angel.
Zwierzoholik;)
mój lubi się wypinać i ja chodzę z takim wypiętym na brzuchu tyłeczkiem (czy główką czy czymś innym) a poza tym pod prawym żebrem siedzi i miejsca ma jeszcze sporo bo i pływa i pręży się nadal
Oba synusie, w tym samym wieku i kropka w kropke mogłabym napisać to samo Poza zeberkiem bo jeszcze mi tam nie sięga
Ewstra
Fanka BB :)
skacza te maluszki,moje malenstwo ma super zajecie kopie mnie po zeladku co powoduje wieksza zgage(plakac sie chce z bolu) i wymioty
kamilaedi
heh moja dzidzia tez ostatnio czesto czkawki ma a ogolnie dzis leniwe cos.........
reklama
MaMicurina
Nasz Oliwer zwykle nie nalezał do bardzo ruchliwych i zazwyczaj byl aktywny do 3 razy dziennie. Od poniedzialku wszystko sie zmienilo i wyraznie czuję go nawet w nocy.
Im dalej tym bardziej sie wierci.
Im dalej tym bardziej sie wierci.
Podziel się: